• امروز : جمعه - ۷ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : 18 - شوال - 1445
  • برابر با : Friday - 26 April - 2024
4
مدیر مجتمع فرهنگی ، آموزشی و تحقیقاتی دکتر محمدشفیعی خبر داد:

کسب مدال و گواهی شایسته تقدیر در مسابقات جهانی کره جنوبی و اندونزی توسط دانش آموزان دبستان و دبیرستان دوره اول مجتمع فرهنگی آموزشی تحقیقاتی دکتر محمدشفیعی

  • کد خبر : 3496
  • ۱۰ دی ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۲
کسب مدال و گواهی شایسته تقدیر در مسابقات جهانی کره جنوبی و اندونزی توسط دانش آموزان دبستان و دبیرستان دوره اول مجتمع فرهنگی آموزشی تحقیقاتی دکتر محمدشفیعی
مدیر مجتمع فرهنگی ، آموزشی و تحقیقاتی دکتر محمدشفیعی گفت: خلاقیت بچه‌ها به دلیل اینکه ذهن آزاد تری از افراد بزرگسال دارند و اگر امکانات ‌در اختیار آنها قرار دهیم، می‌توانند موفق شوند. آموزش و پژوهش واقعی هزینه دارد، باید برای دانش آموزان دبستانی و دبیرستانی وقت گذاشت، به آنها ارزش داد و آنها را باور داشت، آنگاه نتیجه فراتر از انتظار خواهد بود.

به گزارش ریاح، محمدرضا محمدشفیعی مدیر مجتمع فرهنگی ، آموزشی و تحقیقاتی دکتر محمدشفیعی با بیان اینکه دانش آموزان دبستان و دبیرستان دوره اول مجتمع فرهنگی آموزشی تحقیقاتی دکتر محمدشفیعی در جشنواره داخلی ابن سینا شرکت کرده‌اند، گفت: از بین ۱۰ هزار و ۷۰۰ نفری که در این مسابقات شرکت داشتند دانش آموزان ما نیز توانستند سهمیه شرکت در مسابقات جهانی که در  کشور کره جنوبی، اندونزی برگزار می‌‌گردید، راه یابند.

ارائه مطلب بصورت آنلاین در کشور کره جنوبی و اندونزی برگزار گردید و در کل کشور دانش آموزان ایرانی ۴۴نفر موفق به کسب مدال شدند. برای سومین بار دانش آموزان دبستان و دبیرستان دکترمحمدشفیعی نیز در این مسابقات جهانی حضور داشته و موفق شدند. طی سه سال گذشته ما توانسته‌ایم رتبه جهانی را در مسابقات کسب کنیم و امسال نیز دانش‌آموزان ما توانستند رتبه اول تا سوم و برتر را کسب کنند.

دانش آموزان مقطع متوسطه اول و دبستان توانستند مدال نقره و برنز و گواهی شایسته تقدیر کسب کنند. گواهی شایسته تقدیر به افرادی تعلق می‌گیرد که پروژه‌های آن‌ها بسیار مورد توجه قرار گرفته و کار آن‌ها ارزشی داشته که بالاتر از سطح خود ارزیابی شده است.

باتوجه به اینکه برای سومین بار متوالی در مسابقات بین المللی موفق بوده ایم ، از ۴۴ مدال اخذ شده توسط کل دانش آموزان کشور در این مسابقات ، ۱۹ نفر آن‌ها از مراکز آموزشی تحقیقاتی دکتر محمدشفیعی بودند که یازده نفر از آن‌ها موفق به کسب مدال‌ و هشت نفر نیز گواهی شایسته تقدیر را کسب کرده‌اند.

تمام دانش آموزان این مرکز توانایی و تسلط لازم برای  فعالیت پژوهشی دارند، تعدادی از دانش آموزانی که از این مجموعه در مسابقات شرکت کردند به زبان انگلیسی مسلط بوده و بدون نیاز به مترجم توانسته‌اند پروژه‌‌های خود را در مسابقات ارائه دهند.

در دوران کرونا هیچ یک از فعالیت های آموزشی و تحقیقاتی برنامه ریزی شده، نه تنها کنار گذاشته نشده، بلکه جدی تر و مصمم تر پیگیری شده و الحمدلله به نتیجه رسیدیم.  با توجه به شرایط فعلی، تدریس و آموزش دانش‌آموزان در این مرکز به صورت آنلاین و فعالیت‌های تحقیقاتی آنان نیز به صورت آنلاین و برحسب نیاز انفرادی بصورت حضوری است.

موفقیت‌های این مرکز تصادفی نیست و تمام فعالیت ها برنامه ریزی شده و با دقت پیگیری می‌شود، ده سال است که مرکز آموزشی و تحقیقاتی دکتر محمدشفیعی در مسابقاتی همچون سازه‌های ماکارونی بین المللی و ملی،  مسابقات عمود پرواز، خوارزمی، رباتیک شریف کاپ و فیرا کاپ امیرکبیر ، فیرا کاپ بین المللی کره جنوبی، برنامه نویسی کامپیوتر ، جابربن حیان، نانو مواد کشوری ، تألیف و نگارش کتاب و مقاله و مسابقات قرآنی توانسته است رتبه‌های برترین استانی، کشوری و جهانی را به خود اختصاص دهد.

هیچ مدرسه‌ای در جهان نیست که تمام دانش آموزان آن کتاب تألیف و گردآوری کرده باشند، در تمام کلاس‌های این مجتمع آموزشی کار پژوهشی انجام می‌شود و دانش آموزان پژوهشگر در انجام پروژه‌ها به نتایج خارج از انتظار می‌رسند. تعداد کتاب های چاپ شده با مجوز رسمی این مجتمع ۲۷۹ عنوان بوده که مشترکا هرعنوان کتاب توسط دو و تعداد معدودی سه‌نفره تنظیم و چاپ گردیده است که در نوع خود بی نظیر است.

دانش آموزان دبستانها و دبیرستان دکترمحمدشفیعی همگی آنها در هفته پژوهش سال ۹۹ مقاله‌های خود را ارائه داده‌اند.

در خصوص موفقیت‌های دانش آموزان این مرکز در مسابقات رباتیک، دانش آموزان ما توانستند در مسابقات ۲۰۱۹ کره جنوبی رتبه اول، دوم و سوم جهانی را کسب کنند و در مجموع در کل جهان نیز رتبه دوم زیر ۱۸ سال را به دست آورند و همچنین در مسابقات فیرا کاپ دانشگاه امیرکبیر بعد از این دانشگاه ما صاحب رتبه هستیم و در مسابقات رباتیک شریف کاپ نیز رتبه دوم و سوم را کسب نموده‌ایم.

خودرویی به نام  پرشین گلف در مجموعه تحقیقاتی ساخته شده که در ۱۰۰ کیلومتر ۴ لیتر بنزین مصرف می‌کند و در جاده‌های صاف با دو سیلندر و در سربالایی‌ها با ۴ سیلندر کار می‌کند. خودرو پرشین گلف دارای توربو فن مخروطی است که بدون افزایش سوخت تا ۴۰ کیلومتر سرعت ماشین را افزایش می‌دهد و این توربو فن در کارگاه دبیرستان دوره اول این مجموعه ساخته شده است.

در خصوص اجرائی شدن طرح‌های انجام شده در این مرکز تحقیقاتی باید ارگان‌های مختلف از این دانش‌آموزان حمایت و آن‌ها را بورسیه کنند و به آن‌ها کار بدهند چرا که تک تک این دانش آموزان محقق واقعی و افرادی ارزشمند هستند که قابلیت اجرای کار را دارند.

این دانش آموزان بسیار توانمند هستند، اگر آن‌ها توانسته‌اند در سن ده الی ۱۳ سالگی در کره جنوبی افتخار کسب کنند من در سن ۴۵ سالگی توانستم این افتخار را کسب کنم ( اینجانب در سال ۲۰۱۲ رتبه اول آسیا و اروپا را در شیمی سبز در کره جنوبی اخذ نموده ام ) در واقع این دانش‌آموزان ۳۵ سال از من جلوترند، زودتر به موفقیت رسیده‌اند.

اگر روی بچه‌ها سرمایه گذاری کنیم مانند این است که ۳۰ سال بیشتر برای کشور کار کرده‌ایم، خلاقیت بچه‌ها به دلیل اینکه ذهن آزاد تری دارند از افراد بزرگسال دارند و اگر امکانات ‌در اختیار آنها قرار دهیم می‌توانند موفق شوند.

آموزش و پژوهش واقعی هزینه دارد، باید برای دانش آموزان دبستانی و دبیرستانی وقت گذاشت، به آنها ارزش داد و آنها را باور داشت ، آنگاه نتیجه فراتر از انتظار خواهد بود.

در خصوص مثلث موفقیت این مرکز ، اولین رأس این مثلث والدین و راس دوم آن مدرسه و رأس سوم مشاور و برنامه ریز است و برآیند این سه رأس نیز دانش آموزان هستند که از آن بهره می‌برند و در صورتی که والدین، مدرسه و مشاور با هم همکاری نکنند، موفقیتی ایجاد نمی‌شود.

گروه پژوهشگر این مرکز، تمام افرادی که با دانش آموزان کار می‌کنند محقق و دارای مدارک عالی تحصیلی ( دکتری تخصصی و فوق لیسانس) هستند. ضمن تقدیر و تشکر از کادر آموزشی مدارس خود، ما خانواده را رکن اساسی برای موفقیت دانش آموزان می‌دانیم و به بچه ها آموزش می‌دهیم که اگر خانواده یا یکی از اعضای خانواده یا پیگیر آموزشی کنار دانش آموز نباشد ، رسیدن آن‌ها به موفقیتی که در نظر دارند ، با تاخیر است و اصل اول برای ما ، احترام بایسته به خانواده است و اگر خانواده برای فرزند برنامه‌ریزی نکند و پیگیر آن نباشد، فرد موفقیت مطلوبی نخواهد داشت. منظور از حمایت و پیگیری ، فقط حمایت مالی نیست بلکه حمایت فکری و روانی است و باید تشویق صورت پذیرد.

دکتر محمدرضا محمدشفیعی در خصوص فعالیت‌های علمی پژوهشی خود گفت: اینجانب در سال ۲۰۱۲ در رشته شیمی محیط زیست سبز در اروپا و آسیا رتبه اول را کسب و دارای گواهی مخترع جهانی هستم.

یک کارآفرین هستم و تاکنون بیش از ۱۲۰ مقاله آی اس آی و کنفرانس بین المللی و داخلی معتبر و شش کتاب از من چاپ شده و توانسته‌ام در نمایشگاه نوآوری و اختراعات جهانی از سال ۲۰۰۷ تا ۲۰۱۹ ؛  ۳۲ طلا ، ۴ نقره و ۲ برنز از پروژه هایی که ارائه نمودم، کسب نمایم.

محمدشفیعی در پایان از مدیران مرکز تحقیقات و مدیران و کادر آموزشی و اداری دبستان و دبیرستان دوره اول دکترمحمدشفیعی تشکر وقدردانی نمود و گفت این موفقیت نتیجه تلاش دانش آموزان و پیگیری والدین و برنامه حساب شده ی این مراکز بوده است.

در پایان آقایان مهدی رفعتی، محمد سالار عاملی، اهورا عباسی فرد ، پارسا شاه مرادی محمد سحاب نصرالهی ، مهدیار مطیعیان، آرش ملکوتی، صالح رضایی ، امیر محمد شجایی ، محمد مهدی حیدری ، باراد دادبین ، سپهر دوستانی ، آرتین قاسمیان ، شایان قاسمی ، و دختران خانم هستی مرتضوی عضو مرکز تحقیقات دکترمحمدشفیعی و خانم دینا کریمیان از دبستان دخترانه پژوهش محور گلدونه همگی از پروژه ها و موفقیت های خود در جمع صمیمانه خبرنگاران صحبت های جذابی نمودند و در صحبت های خود از والدین، استادان راهنما و آقای دکتر محمدشفیعی تشکر و قدردانی نموده و نقش مدرسه و استادان آموزشی خود را نیز در موفقیت های خود مهم دانستند.

لازم به ذکر است چهار نفر دیگر که به مسابقات جهانی المپیاد علمی روسیه راه یافته اند به نامهای آقایان آریا ریوفی ، نیما نعمت و دانیال فیروزی و خانم مبینا کریمی در تابستان ۱۴۰۰ در مسابقات شرکت خواهند کرد.

با آرزوی سلامتی برای همه پژوهشگران ایرانی

انتهای خبر/

لینک کوتاه : http://riahnews.ir/?p=3496

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.