• امروز : شنبه - ۲ اسفند - ۱۴۰۴
  • برابر با : 5 - رمضان - 1447
  • برابر با : Saturday - 21 February - 2026
0

افتتاح ۲ پروژه بزرگ ترافیکی در اصفهان

  • کد خبر : 26312
  • ۰۲ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۸
افتتاح ۲ پروژه بزرگ ترافیکی در اصفهان

به گزارش ریاح نیوز، علی قاسم‌زاده شهردار اصفهان در برنامه رادیویی «سلام اصفهان» ضمن تبریک فرا رسیدن ماه مبارک رمضان و با اشاره به آخرین وضعیت پروژه‌های عمرانی کلان‌شهر اصفهان اظهار کرد: در سطح شهر اصفهان دو پروژه بزرگ و حیاتی در دست اجراست که تلاش ما بر این است تا پیش از پایان سال […]

به گزارش ریاح نیوز، علی قاسم‌زاده شهردار اصفهان در برنامه رادیویی «سلام اصفهان» ضمن تبریک فرا رسیدن ماه مبارک رمضان و با اشاره به آخرین وضعیت پروژه‌های عمرانی کلان‌شهر اصفهان اظهار کرد: در سطح شهر اصفهان دو پروژه بزرگ و حیاتی در دست اجراست که تلاش ما بر این است تا پیش از پایان سال و ایام نوروز، این پروژه‌ها را به بهره‌برداری برسانیم.

وی با اشاره به پروژه «پروژه مجموعه پل‌های بزرگراه شهید آیت‌الله رئیسی» در محور فرودگاه اصفهان افزود: هم‌اکنون حجم سنگینی از ماشین‌آلات، تجهیزات و منابع انسانی در این سایت مشغول فعالیت هستند که بر اساس آخرین گزارش‌ها، پیشرفت فیزیکی پروژه مطلوب است و امیدواریم تا قبل از تعطیلات نوروز شاهد بهره‌برداری از آن باشیم.

شهردار اصفهان تصریح کرد: این محور یکی از ورودی‌های اصلی شهر بود که به‌دلیل مشکلات ترافیکی و ایمنی، اتصال بین دو محله حصه محسوب می‌شود و با تکمیل این پروژه بالغ بر هزار میلیارد تومانی، این مشکل مرتفع شده و یک محور امن و استاندارد به مدار حمل‌ونقل شهر اضافه می‌شود.

قاسم‌زاده با اشاره به پروژه «مجموعه تقاطع‌های غیرهمسطح شهید فخری‌زاده» گفت: این میدان یکی از بزرگ‌ترین میادین شهر است که با ۱۱ تقاطع غیرهمسطح در حال احداث است؛ تمرکز ما در حال حاضر بر روی آماده‌سازی محور شمالی-جنوبی این پروژه است که شامل اتصال حلقه چهارم ترافیکی شهر می‌شود.

وی با بیان اینکه هدف از تکمیل فاز نخست پروژه شهید فخری‌زاده، روان‌سازی تردد در آن محور است، ادامه داد: تلاش می‌کنیم با افتتاح این پروژه تا ایام عید و ورود گردشگران به اصفهان، مردم و مسافران با کمترین مشکل ترافیکی روبه‌رو شوند.

شهردار اصفهان خاطرنشان کرد: این دو پروژه در قالب بسته ۶۰ پروژه‌ای با عنوان «بسته پرواز اصفهان» در حال اجراست و هر هفته یا دو هفته یک‌بار شاهد افتتاح و تحویل یکی از این پروژه‌ها به مردم خواهیم بود.

پایان خبر/۱۱

لینک کوتاه : http://riahnews.ir/?p=26312

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 1در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.