• امروز : چهارشنبه - ۱۲ آذر - ۱۴۰۴
  • برابر با : 13 - جماد ثاني - 1447
  • برابر با : Wednesday - 3 December - 2025
1

جراح متخلف به‌دلیل دریافت مبالغ سنگین از بیماران بی‌بضاعت بازداشت شد

  • کد خبر : 25621
  • ۱۲ آذر ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۴
جراح متخلف به‌دلیل دریافت مبالغ سنگین از بیماران بی‌بضاعت بازداشت شد
یکی از جراحان فعال در بندرعباس به‌دلیل دریافت مبالغ سنگین از بیماران بی‌بضاعتِ دارای شرایط اورژانسی، تحت پیگرد قضایی قرار گرفت.

به گزارش ریاح نیوز، براساس گزارش‌های متعدد مردمی و جامعه پزشکی استان هرمزگان، یکی از جراحان فعال در بندرعباس به‌دلیل دریافت مبالغ سنگین از بیماران بی‌بضاعتِ دارای شرایط اورژانسی، تحت پیگرد قضایی قرار گرفت.

این پزشک پس از احضار به دادسرا و انجام تحقیقات اولیه، با توجه به شکایت شاکیان خصوصی، مستندات معتبر و شواهد موجود در پرونده، با دستور مقام قضایی بازداشت شد.

دادستانی مرکز استان هرمزگان اعلام کرد: حفظ سلامت مردم، صیانت از حقوق بیماران و نیز پاسداشت شأن پزشکان متعهد و خدوم استان هرمزگان از اولویت‌های دستگاه قضایی است و با هرگونه تخلف، سوءاستفاده از شرایط بیماران یا مطالبه وجه غیرقانونی برخورد قاطع و بدون اغماض خواهد شد.

پایان خبر/۱۱

لینک کوتاه : http://riahnews.ir/?p=25621

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.