• امروز : دوشنبه - ۱۰ آذر - ۱۴۰۴
  • برابر با : 11 - جماد ثاني - 1447
  • برابر با : Monday - 1 December - 2025
0

آقازاده‌ای که پیک موتوری بود

  • کد خبر : 25576
  • ۱۰ آذر ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۶
آقازاده‌ای که پیک موتوری بود
حادثه تلخ مرگ پیک موتوری جوان، زمانی نگاه‌ها را به خود جلب کرد که مشخص شد او فرزند یکی از نمایندگان مجلس بود.

به گزارش ریاح نیوز، در روزگاری که بخش قابل توجهی از افکار عمومی از پدیده آقازاده‌ها، ژن‌های خوب و امتیازهای پشت‌پرده گلایه دارند، هنوز کسانی هستند که برخلاف تصویر رایج، نه‌تنها چشم‌داشتی به قدرت ندارند، بلکه فرزندانشان نیز همچون مردم عادی و بی‌هیاهو زندگی می‌کنند، نمونه روشن این واقعیت را می‌توان در حادثه تلخ درگذشت فرزند جوان یکی از نمایندگان مجلس دید؛ جوانی که در گمنامی کامل و بدون تکیه بر جایگاه پدر به‌عنوان پیک موتوری یک رستوران کار می‌کرد.

در روزهای گذشته فرزند جوان سید روح‌الله موسوی، نماینده مردم لردگان، خانمیرزا و فلارد بر اثر سانحه سوختگی جان خود را از دست داد، این حادثه زمانی رخ داد که وسیله نقلیه او بنزین تمام کرده و هنگام ریختن سوخت دچار آتش‌سوزی شده بود، در حالی که بسیاری از مردم حتی از هویت او آگاه نبودند، بعدها مشخص شد این جوان پیک رستورانی بوده که هیچ‌کس نمی‌دانست پدرش نماینده مجلس است.

روایتی که در مراسم تشییع همه‌گیر شد

مراسم تشییع این جوان با استقبال گسترده مردم همراه شد اما آنچه بیش از همه در فضای عمومی بازتاب پیدا کرد، سخنان تلخ و صادقانه پدر داغدار بود، ویدئویی از این مراسم منتشر شده که در آن موسوی با چشمانی اشکبار می‌گوید: «خدا را شاهد می‌گیرم که در این شانزده، هفده ماه حتی یک‌بار برای اعضای خانواده‌ام با کسی تماس نگرفتم. وقتی می‌دیدم نمی‌توانم برای جوان‌های مردم کاری انجام دهم، وجدانم قبول نمی‌کرد برای خانواده‌ام ارتباطی بگیرم.»

او همچنین نقل کرد که حتی صاحبکار پسرش نیز از هویت واقعی او بی‌خبر بوده است: «صاحبکار پسرم می‌گفت تا دو روز پیش نمی‌دانستم پدر امیرمحمد نماینده مجلس است. خودش هم هرگز من را معرفی نکرده بود.»

موسوی در ادامه تأکید کرده بود: به پسرم گفته بودم مثل بقیه باش و نگو پدرت چه‌کاره است. او در منطقه‌ای محروم بزرگ شد و برای تأمین معاش خود در رستوران کار می‌کرد.»

بازتاب اجتماعی؛ میان آقازاده‌ها، این‌ها آبرو می‌خرند

پس از انتشار این ویدئو و روایت‌ها، یکی از فعالان رسانه‌ای همشهری موسوی ویدئویی با انتشار ویدئویی گفت: «وسط ژن‌های خودبرترپندار و آقازاده‌های آمریکانشین، این آدم‌ها برای نظام و انقلاب آبرو می‌خرند.»

حادثه تلخ درگذشت این جوان، علاوه بر ایجاد موجی از همدردی، بحث مهم دیگری را دوباره به یاد جامعه آورد، در میان همه تصورات درباره فاصله طبقاتی و امتیازهای پنهان، هنوز هستند خانواده‌هایی که مسئولیت را امتیاز نمی‌بینند و فرزندانشان نیز زندگی‌شان را با تلاش و بی‌نام‌ونشان پیش می‌برند.

پایان خبر/۱۱

لینک کوتاه : http://riahnews.ir/?p=25576

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.