• امروز : یکشنبه - ۸ تیر - ۱۴۰۴
  • برابر با : 4 - محرم - 1447
  • برابر با : Sunday - 29 June - 2025
3

هرگونه تلاش برای ایجاد رعب و وحشت در جامعه جرم تلقی خواهد شد

  • کد خبر : 24203
  • ۰۸ تیر ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۰
هرگونه تلاش برای ایجاد رعب و وحشت در جامعه جرم تلقی خواهد شد
دادستان عمومی و انقلاب اصفهان گفت: هرگونه تلاش برای ایجاد رعب و وحشت در جامعه و تهدید امنیت شهروندان جرم تلقی خواهد شد و قطعاً با عاملان آن در هرزمان به شدت برخورد خواهد شد.

به گزارش ریاح نیوز، سید محمد موسویان دادستان عمومی و انقلاب اصفهان در نشست شورای معاونین دادستانی گفت: در پی حملات  جنایت‌کارانه رژیم صهیونیستی علیه کشورمان، هر شخص و به هر شکل ممکن با دشمنان ارتباط برقرار کرده و با اقدامات خود باعث ایجاد رعب و وحشت در میان مردم شده طبق قانون و بر اساس شرایط جنگی با سخت‌ترین برخوردها مواجه خواهد شد.

دادستان اصفهان گفت: خرابکاری داخلی در شرایطی که کشور از خارج مورد حمله قرار گرفته است از منفورترین کارها و بدترین نوع خیانت به میهن عزیزمان است.

سید محمد موسویان گفت: هرگونه تلاش برای ایجاد رعب و وحشت در جامعه و تهدید امنیت شهروندان جرم تلقی خواهد شد و قطعاً با عاملان آن در هرزمان به شدت برخورد خواهد شد.

این مقام قضایی استان اظهار داشت: در دادستانی استان جهت برخورد با خائنین داخلی و عاملان دشمن شعب ویژه تعیین شده و در حال حاضر پرونده‌هایی در این خصوص تشکیل و در حال رسیدگی می‌باشد که پس از تکمیل تحقیقات اطلاع رسانی لازم صورت خواهد پذیرفت.

وی در پایان گفت: تمامی عوامل دستگاه‌های اطلاعاتی، امنیتی و قضایی در برابر این خیانت‌کاران ایستاده‌اند و با شدت با آنان برخورد قانونی خواهند کرد.

پایان خبر/۱۱

لینک کوتاه : http://riahnews.ir/?p=24203
  • نویسنده : مدیر مسئول
  • ارسال توسط :
  • منبع : روابط عمومی دادستانی اصفهان
  • 19 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.