به گزارش ریاح نیوز، سردار محمدرضا هاشمیفر جانشین فرمانده انتظامی استان اصفهان اظهار کرد: مأموران انتظامی با اشراف اطلاعاتی و رصدهای دقیق، از نگهداری مقادیری تجهیزات و قطعات مربوط به ساخت پهپاد و ریزپرنده در یک کارگاه واقع در اطراف شهرستان اصفهان مطلع شدند و بلافاصله برای بررسی موضوع وارد عمل شدند.
وی افزود: در پی اقدامات تخصصی و تحقیقات میدانی گسترده، محل مورد نظر شناسایی و مأموران در یک عملیات هماهنگ و منسجم پلیسی، چهار متهم را که با رژیم صهیونیستی همکاری داشتند، دستگیر کردند.
جانشین فرمانده انتظامی استان اصفهان خاطرنشان کرد: در بازرسی از این کارگاه، مقادیر قابل توجهی تجهیزات و قطعات ساخت پهپاد کشف شد. تحقیقات از متهمان در این زمینه همچنان ادامه دارد.
این مقام ارشد انتظامی در پایان تأکید کرد: با توجه به شرایط حساس کشور و برای پیشگیری از اقدامات خرابکارانه عوامل وابسته به دشمن، از شهروندان درخواست میشود در صورت مشاهده هرگونه مورد مشکوک، موضوع را از طریق تماس با مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند.
پایان خبر/ ۱۱