به گزارش ریاح نیوز، وحید مهدویان معاون شهرسازی و معماری شهرداری اصفهان گفت: آلودگی بصری، نوعی از آلودگیهای محیطی است که با گذشت زمان آثار و پیامدهای آن در حال افزایش است و هیچ تابلوی هشدار دهندهای نیست که سطح این نوع آلودگی را به آگاهی شهروندان برساند.
وی افزود: آلودگی بصری ممکن است بهتدریج زمینهساز افزایش فشارهای عصبی و مشکلات روانی شهروندان باشد، از اینرو معاونت شهرسازی و معماری شهرداری اصفهان هشتادوسومین نشست از سلسله نشستهای راهبردی این معاونت را با حضور «استاد داریوش بوربور» معمار، شهرساز، طراح، مجسمهساز، نقاش، پژوهشگر و نویسنده ایرانی به بررسی زوایای مختلف این موضوع اختصاص داده است.
معاون شهرسازی و معماری شهرداری اصفهان مهمترین شاخصی که موجب آلودگی بصری در شهرها میشود را ناهماهنگی کارکردها و عناصر دو بافت سنتی و مدرن و همچنین عدم وجود پیوستگی در نمای ساختمانها با استفاده از مصالح ساختمانی نامناسب دانست و گفت: در کنار این موارد مؤلفه بحران هویت که در نمادهای محیطی شهر وجود دارد، موجب تضعیف حس تعلق مکانی شهروندان میشود.
مهدویان تصریح کرد: آلودگی بصری محیط باعث ادراک زشتی و پریشانی خاطر شهروندان میشود که بخشهای مختلف مدیریت شهری باید برای پیشگیری از این موضوع تمام تلاش خود را داشته باشد، به همین منظور برای آشنایی هرچه بیشتر مدیران، کارشناسان و علاقهمندان به داشتن شهری زیبا، آرام و شهر زندگی نشست بررسی راهکارهای پیشگیری از آلودگیهای بصری کلانشهرها را برنامهریزی کردهایم.
وی خاطرنشان کرد: از علاقهمندان و افرادی که به نوعی در سیما و منظر شهر نقشی دارند دعوت میکنیم در این نشست تخصصی حضور پیدا کنند و از مباحث علمی و تخصصی آن بهره مند شوند، چرا که معتقدیم مدیریت شهر نیاز به متخصصان علمی اجرایی دارد.
به گفته وی، این نشست روز یکشنبه، دهم اردیبهشتماه از ساعت ۱۴:۳۰ تا ۱۷:۳۰ در محل سالن اجتماعات کتابخانه مرکزی شهرداری اصفهان برگزار میشود و حضور در آن برای عموم علاقهمندان آزاد است.
پایان خبر/