• امروز : سه شنبه - ۲۳ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 16 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Tuesday - 13 May - 2025
2

قدیمی‌ترین و نخستین موزه‌ جهان

  • کد خبر : 23792
  • ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۸:۰۰
قدیمی‌ترین و نخستین موزه‌ جهان
قدیمی‌ترین موزه جهان، موزه آنیگالدی-نانا، ۲۵۰۰ سال پیش توسط یک شاهزاده خانم بابلی ساخته و در سال ۱۹۲۵ توسط باستان‌شناس لئونارد وولی کشف شد.

به گزارش ریاح نیوز، موزه‌ها از دوران باستان وجود داشته‌اند و ساختمان‌هایی هستند که در آن‌ها اشیا با ارزش تاریخی و فرهنگی فراوان با خیال راحت نگهداری و به نمایش عموم گذاشته می‌شوند.

نخستین مکانی که به‌عنوان موزه در نظر گرفته شد، توسط باستان‌شناسانی کشف شد که قدمت آن را به ۵۰۰ سال قبل از میلاد مسیح نسبت می‌دهند و در عراق مدرن واقع شده است. یکی دیگر از موزه‌های باستانی، موزه اسکندریه است که به کتابخانه اسکندریه متصل و معماری آن الهام‌بخش موزه‌هایی بود که در دوران رنسانس ساخته شده‌اند.

قدیمی‌ترین و نخستین موزه‌ جهان + تصاویر

در عصر روشنگری، موزه‌های زیادی برای حفظ آثار تاریخی و قطعاتی بنا شد که در حالت کلی به توسعه بشریت کمک کرده بودند. این اماکن گران‌قدر کارکنان زیادی دارند. مورخان، مربیان، موزه‌داران و هنرمندان همه بخشی از مدیریت یک موزه هستند و وظیفه دارند نه‌تنها اشیا نمایش داده‌شده، بلکه ساختار موزه را نیز حفظ کنند. این محیط‌ها به دلیل اهمیت اقلامی که در آن‌ها نگهداری می‌شود، پناهگاه‌های امنی محسوب و حتی در زمان درگیری و جنگ، ایمن نگه داشته می‌شوند.

قدیمی‌ترین و نخستین موزه جهان

قدیمی‌ترین موزه جهان ۲۵۰۰ سال پیش ساخته و در سال ۱۹۲۵ توسط باستان‌شناس لئونارد وولی کشف شد. این موزه توسط یک شاهزاده خانم بابلی ساخته شد. موزه‌های اولیه به‌عنوان مجموعه‌های خصوصی افراد ثروتمند، خانواده‌ها یا مؤسسات هنری و اشیا و مصنوعات طبیعی نادر یا عجیب بنا شدند که در اتاق‌های عجایب به نمایش گذاشته می‌شدند. قدیمی‌ترین موزه از این دست، موزه انیگالدی-نانا بود که قدمت آن به حدود ۵۳۰ سال قبل از میلاد مسیح برمی‌گردد و به آثار باستانی بین‌النهرین اختصاص داشت.

در سال ۱۹۲۵، باستان‌شناس لئونارد وولی هنگام کاوش در یک کاخ بابلی، مجموعه‌ای عجیب از آثار باستانی را کشف کرد که از زمان‌ها و مکان‌های مختلفی بودند، اما به‌طور مرتب سازماندهی و حتی برچسب‌گذاری شده بودند. وولی نخستین موزه جهان را کشف کرده بود.

به این ترتیب می‌توان گفت که مردمان باستان نیز تاریخ را مطالعه می‌کردند. بابلی‌ها ۲۵۰۰ سال پیش زندگی می‌کردند و هزاران سال تجربه انسانی گذشته را مورد مطالعه قرار داده بودند. مجموعه موزه پرنسس انیگالدی شامل شگفتی‌ها و آثار باستانی بود که به اندازه سقوط امپراتوری روم برای بشر امروز، برای او باستانی به‌شمار می‌رفت. این موزه در عین‌حال نمادی غم‌انگیز از تمدنی در حال مرگ است که توسط تاریخ گسترده خود بلعیده شده است.

پایان خبر/۱۱

لینک کوتاه : http://riahnews.ir/?p=23792

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.