به گزارش ریاح نیوز، اکرم قپانچی دبیر جشنواره بازار مبل رهنان در نشست خبری جشنواره مبل رهنان اظهار کرد: جشنواره بازار مبل رهنان از پنجم بهمن تا پنجم اسفند سال جاری به مدت یک ماه در خیابان شریف شرقی اصفهان برگزار میشود.
وی اعلام کرد: این جشنواره همراه با قرعهکشی شبانه ۳۰ شب، ۳۰ گوشی تلفن همراه است و دو کمک هزینه خرید خودرو به مبلغ یک میلیارد ریال، همچنین تا سقف ۲۰ درصد تخفیف فروشگاههای مبل به شهروندان را خواهیم داشت و اختتامیه جشنواره بازار مبل رهنان همزمان با جشن نیمه شعبان خواهد بود.
دبیر جشنواره بازار مبل رهنان تصریح کرد: بیش از ۶۰۰ فروشگاه مبل در رهنان فعالیت و مغازههایی که در جشنواره شرکت میکنند، آذینبندی شدهاند.
وی با بیان اینکه برگزاری جشنواره بازار مبل رهنان در قالب نقالی و شعرخوانی در محورهای چهارباغ و رهنان اطلاعرسانی خواهد شد، افزود: هدف اصلی این جشنواره برندسازی این صنعت است، چراکه مبل رهنان فقط فروشگاههای داخل خیابان شریف و شهیدان نیست، بلکه کارگاههای بسیاری ازجمله ساخت و رویه کوبی مبل نیز در رهنان وجود دارد و ۲ هزار خانواده در این صنعت ارتزاق میشوند.
قپانچی در ادامه گفت: تلاش کردیم، برنامههای فرهنگی و تبلیغاتی داشته باشیم و برای انجام تبلیغات محیطی، روی ۶۰ پایه بتونی سیمانی سطح شهر، تبلیغات جشنواره بازار مبل رهنان انجام شده است.
وی نیز گفت: برای توسعه کسبوکار فعالان صنعت مبل و با توجه به شعار مهار تورم و رشد تولید، اقدام به برگزاری جشنواره بازار مبل رهنان با همکاری شهرداری اصفهان، اتحادیه مبل و کسبه داشتهایم.
دبیر جشنواره بازار مبل رهنان بیان کرد: در جریان برگزاری این جشنواره شهرداری اصفهان بهعنوان تسهیلگر، برگزاری برنامههای افتتاحیه و اختتامیه و تبلیغات سطح شهر را انجام خواهد داد.
سیدمجید اعتصامی رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان مبل اصفهان نیز در این نشست اظهار کرد: صنعت مبل اصفهان چیزی کمتر از صنعت گز، مینیاتور و منبت اصفهان نیست، اما سالها در حق این صنعت ظلم شده است.
وی گفت: برای تحقق هدفهای مورد نظرمان اقدام به برگزاری جشنواره بازار مبل رهنان کردیم، هنرمندان بسیاری در صنعت مبل گمنام ماندهاند و هدف ما از برگزاری این جشنواره احیای صنعت و هنر مبل رهنان در اصفهان بوده است.
رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان مبل اصفهان تصریح کرد: روند بازار مبل به سوی محلیشدن کسب و کارها پیش میرود و بازار مبل خیابان شریف در رهنان در صنعت مبل کشور تک و زبانزد است، چرا که ۳ کیلومتر از این خیابان به صنعت مبلمان اختصاص یافته و پشت سر آنها ۲ هزار کارگاه تولیدی مبل فعال است، اما متأسفانه مورد توجه مسئولان استان قرار نگرفته است.
وی افزود: بالغبر ۱۰۰ هزار نفر در شهر اصفهان از صنعت مبلمان ارتزاق میکنند و به روایت دیگر بالغبر ۵ هزار خانوار درگیر این صنعت هستند که با توجه به شرایط اقتصادی فعلی باید مورد حمایت قرار گیرند.
اعتصامی با بیان اینکه در اصفهان، مبلمانی تولید میشود که شهرهای دیگر با برند خودشان به سایر نقاط صادر میکنند، گفت: در حاشیه جشنواره بازار مبل رهنان، میز خدمت و رسیدگی به شکایات در نظر گرفته شده است تا به مشکلات شهروندان رسیدگی و مشاوره لازم به خریداران داده شود.
وی نیز با اشاره به پیشبینی محلهای ویژه برای پارک خودروی بازدیدکنندگان از جشنواره بازار مبل رهنان گفت: چند قطعه زمین برای پارک خودروها در نظر گرفته شده است.
رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان مبل اصفهان با تاکید بر اینکه به سمت کیفیسازی صنعت مبل گام برمیداریم، بیان کرد: نیاز به شهرک صنعتی مبل کارگاهی داریم و در صورتیکه پایهریزی شود، صنعت مبل اصفهان دوام زیادی خواهد داشت.
وی افزود: در حال حاضر چندین قطعه زمین با کاربری کشاورزی در خیابان امام رضا (ع) قفل شده است و سازمان جهاد کشاورزی با تغییر کاربری آن موافقت نمیکند، این در حالی است که با توجه به شرایط بیآبی، امکان کاشت محصول در این زمینها وجود ندارد.
محمدعلی اکبرزاده نایب رئیس اول اتحادیه تولید کنندگان و فروشندگان مبل اصفهان نیز در این نشست با تاکید بر اینکه صنعت مبل اصفهان قدمتی دیرینه دارد، اظهار کرد: اثرهای هنری هنرمندان اصفهانی در جای جای دنیا وجود دارد، اما باید حمایت و همهگیر شود.
وی افزود: در راستای کیفیسازی صنعت مبل باید نگرش صادرات محور نیز داشته باشیم، چراکه خاستگاه هنرمند ایرانی، هنر صنعت مبل است.
نایب رئیس اول اتحادیه تولید کنندگان و فروشندگان مبل اصفهان تصریح کرد: صنعت مبل ۸ درصد اشتغال کشور را شامل میشود، از این رو نباید بی تفاوت از کنار آن عبور کنیم.
اکبرزاده ادامه داد: اگر در این خصوص حمایت لازم انجام شود، شاهد رونق صنعت مبل خواهیم بود و اتحادیه این موضوع را نیز دنبال خواهد کرد.
وی با بیان اینکه محصولات جشنواره بازار مبل رهنان ظرفیت فروش در سطح بینالمللی را دارد، گفت: تبلیغات غیر واقعی با اجحاف به حقوق مصرفکننده و تولیدکننده موضوعی قابل تحمل است که باید مورد توجه قرار گیرد.

پایان خبر/