• امروز : دوشنبه - ۲۳ تیر - ۱۴۰۴
  • برابر با : 19 - محرم - 1447
  • برابر با : Monday - 14 July - 2025
2

اربعین جلوه‌ای از هم‌بستگی اسلامی است

  • کد خبر : 24300
  • ۲۳ تیر ۱۴۰۴ - ۱۸:۰۵
اربعین جلوه‌ای از هم‌بستگی اسلامی است
وزیر کشور گفت: جمهوری اسلامی ایران بر این باور است که اربعین یک حرکت اعتقادی، فراملی و جلوه‌ای از هم‌بستگی اسلامی و بستری برای تقویت همکاری‌های منطقه‌ای است.

به گزارش ریاح نیوز، اسکندر مؤمنی وزیر کشور در نشست سه‌جانبه وزرای کشور ایران، عراق و پاکستان با موضوع اربعین با تقدیر از وزرای کشور عراق و پاکستان از تلاش‌های ارزنده معاونان رؤسای کمیته‌ها و تیم‌های فنی و تخصصی سه کشور که طی روزهای گذشته گفت‌وگوهای سازنده و هماهنگی‌های مؤثری را در زمینه‌های مختلف مراسم راهپیمایی اربعین انجام دادند قدردانی و تشکر کرد.

وزیر کشور گفت: امروز در این نشست ما بر پایه گفت‌وگوهای انجام‌شده، جمع‌بندی نهایی موضوعات را تأیید و با امضای صورت‌جلسه بر اراده مشترک سه کشور برای برگزاری منظم، ایمن و با عظمت مراسم اربعین تأکید می‌کنیم.

وی افزود: جمهوری اسلامی ایران بر این باور است که اربعین یک حرکت اعتقادی، فراملی و جلوه‌ای از هم‌بستگی اسلامی و بستری برای تقویت همکاری‌های منطقه‌ای است.

مؤمنی با تأکید بر نقش برجسته دولت و ملت عراق در میزبانی این مراسم عظیم و جایگاه کشور پاکستان به‌عنوان یکی از کشورهایی که زائرین فراوانی از آن در مراسم اربعین شرکت دارند، بر لزوم همکاری سه‌جانبه تأکید کرد و گفت: این همکاری سه‌جانبه باید به یک جایگاه راهبردی ارتقا پیدا کند.

وی با تقدیر از میزبانی و مهمان‌نوازی دولت و ملت عراق و به‌ویژه شخص وزیر کشور عراق در یافتن راه‌حل برای تسهیل زیارت زائران و عبور از مشکلات مختلف و اقدامات فوری که همواره در این زمینه طی سال‌های گذشته و سال جاری صورت گرفته است، گفت: ما با هدف حفظ کرامت زائران، تأمین امنیت عمومی و مدیریت جمعیت، بر تقویت سازوکارهای هماهنگ میان سه کشور در موضوعات کنسولی، مرزی، حمل‌ونقل و خدماتی تاکید می‌کنیم.

مؤمنی افزود: هماهنگی‌ها و تفاهمات حاصله در سطح معاونان وزرا و کمیته‌های امنیتی و خدماتی، پایه‌گذار اجرای دقیق و هم‌زمان تصمیمات مشترک در قالب صورت‌جلسه پایانی اجلاس خواهد بود.

وزیر کشور حضور وزرای کشورهای دوست و برادر عراق و پاکستان به همراه معاونین و هیئت‌های عالی‌رتبه از وزارتخانه‌های مختلف این کشورها را نشانه مهم عزم و اراده قوی برای همکاری‌های سه جانبه دانست و افزود: اطمینان داریم که اجرای متعهدانه این تفاهمات زمینه‌ساز برگزاری مراسمی آرام، ایمن، باشکوه و موجب رضایت‌مندی مردم و زائران سه کشور خواهد بود.

وزیر کشور با اشاره به جنگ تحمیلی ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران اظهار کرد: طی هفته‌های اخیر جمهوری اسلامی ایران هدف حملات مستقیم رژیم صهیونیستی قرار گرفت که منجر به شهادت جمعی از زنان و کودکان و مردمان بیگناه، فرماندهان مدافع امنیت و دانشمندان برجسته کشورمان شد؛ این حملات ناقض حقوق بین‌الملل و اصول انسانی بود و جمهوری اسلامی ایران بر اساس حق مشروع دفاع از خود در جنگ ۱۲ روزه اخیر پاسخی قاطع، قانونی و پیروزمندانه به دشمنان داد.

وزیر کشور گفت: از مواضع رسمی و قاطعانه پاکستان و عراق در محکومیت تجاوزات رژیم صهیونیستی و حمایت از حقوق ملت ایران در دفاع مشروع، قدردانی می‌کنیم.

وی افزود: این همراهی‌ها نشانه‌ای از وحدت سیاسی و همدلی میان ملت‌ها و دولت‌های سه کشور در برابر تهدیدات مشترک است.

مؤمنی ضمن اظهار امیدواری در اجرای کامل توافقات صورت گرفته و تبدیل آن به زمینه‌ای برای توسعه همکاری‌های سه‌جانبه و منطقه‌ای اظهار کرد: ما معتقدیم امنیت زائران اربعین و ثبات منطقه از یکدیگر تفکیک ناپذیرند و تنها با همکاری صادقانه، مسئولانه و برپایه احترام متقابل حاصل خواهد شد.

پایان خبر/۱۱

لینک کوتاه : http://riahnews.ir/?p=24300
  • نویسنده : دبیر سیاسی
  • ارسال توسط :
  • منبع : مرکز اطلاع‌رسانی دولت
  • 6 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.