• امروز : چهارشنبه - ۲۶ دی - ۱۴۰۳
  • برابر با : 16 - رجب - 1446
  • برابر با : Wednesday - 15 January - 2025
9
جانشین سپاه صاحب‌الزمان(عج) استان اصفهان:

نقش مؤثر رسانه‌ها در زندگی مردم

  • کد خبر : 8122
  • ۰۹ آذر ۱۴۰۰ - ۱۰:۰۸
نقش مؤثر رسانه‌ها در زندگی مردم
جانشین فرماندهی سپاه صاحب‌الزمان(عج) استان اصفهان با بیان اینکه هرگز نباید مصالح مردم را فراموش کنیم، گفت: رسانه‌ها بر زندگی مردم حاکمند و می‌توانند یک اتقاق را محو کنند یا به گونه‌ای متفاوت نشان دهند یا اینکه روایت صادقانه از رویدادها را به مخاطبان ارائه کنند.

به گزارش ریاح، علی مقواساز جانشین سپاه صاحب‌الزمان(عج) استان اصفهان در مراسم رونمایی از پوستر هفتمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر، اظهار کرد: بسیج واژه‌ای است که امام مبدع آن شدند و از سال ۴۲ دنبال بسیج عمومی یعنی آوردن مردم در صحنه برای حفظ انقلاب اسلامی بودند و پس از گذشت ۹ ماه از بهمن ۵۷، در آذر ۵۸ بسیج تشکیل شد.

وی با اشاره به اینکه هرچه امام گفته، به تحقق پیوسته است، بیان کرد: اندیشه بسیج عمومی، اندیشه اسلام ناب است که می‌تواند انقلاب را به سرانجام خود برساند،بسیج عمومی یعنی همه مردم، هر طیف، هر گرایش، هر تیپ و  هرکسی که دلش می‌خواهد کشورش یک قدم جلو رود و دلش برای آباد کردن کشورش می‌سوزد و مسوولیت‌پذیر است و  دغدغه برای حفظ نظام دارد.

مقواساز با بیان اینکه فرمایش مقام معظم رهبری تحت این عنوان که بسیج پاره تن مردم است و هرگز نباید مصالح مردم را فراموش کنیم، گفت: هرچه بسیج قدرت یابد، انقلاب اسلامی به سمت پیشرفت جلو می‌رود؛رسانه‌ها بر زندگی مردم حاکمند و می‌توانند یک اتقاق را محو کنند یا به گونه‌ای متفاوت نشان دهند یا اینکه روایت صادقانه از رویدادها را به مخاطبان ارائه کنند.

جانشین فرماندهی سپاه صاحب‌الزمان(عج) استان اصفهان در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران درخصوص قوی‌تر شدن ارتباط میان بسیج و خبرنگاران توضیح داد: مقام معظم رهبری ۶ فرمان به بسیج دادند، یکی از آن‌ها این بود که خدمات بسیج را هنرمندانه اطلاع رسانی کنید؛برنامه‌های ویژه‌ای بود و در آخرین جلسه با مطبوعات، به خبرنگارها اعلام آمادگی کردیم که هرجا نیاز است حضور یابند.

شکل‌گیری شورای سیاست‌گذاری جشنواره ابوذر

رضا صفری رئیس سازمان بسیج رسانه استان اصفهان نیز در این مراسم رونمایی از پوستر هفتمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر اظهار کرد: در سال ۱۳۹۲ که سازمان بسیج رسانه ایجاد شد، نزدیک به ۱۰۰۰ نفر اصحاب رسانه را در حوزه های مختلف، در ۱۵ کانون در سراسر استان جذب و سازماندهی کرد که در ۱۵ شهرستان، کانون بسیج رسانه  فعال شد و منشا اثر بود.

وی در ادامه بیان کرد: تشکل‌های فعالی در رسانه وجود دارد که در مقاطع مختلف هم‌افزا هستند؛ جز معدود استان‌هایی هستیم که تشکل‌های رسانه‌ای مختلف، در کنار هم به جامعه رسانه‌ای  فعالیت و خدمت‌رسانی می‌کنند.

صفری ضمن اشاره به اینکه  سازمان بسیج رسانه به دنبال تشکیل شورای صنفی رسانه، جهت خدمت‌رسانی بهینه  به جامعه رسانه است، بیان کرد:  همه اقشار جامعه، خدمات رفاهی دارند ولی قشر رسانه این خدمات رفاهی را ندارند که با توجه به هماهنگی با سایر مراکز، امید است این خدمات‌دهی  با استفاده از ظرفیت‌های بین استانی، انجام شود.

رئیس سازمان بسیج رسانه استان اصفهان درخصوص جشنواره ابوذر توضیح داد: از نقاط قوت ۶ دوره برگزارشده،  استمرار جشنواره بود که در ۶ سال پیاپی برگزار شد  امسال توفیق برگزاری ۷امین جشنواره را داریم؛ در جشنواره ششم، نزدیک به ۹۰۰ اثر از طریق سامانه دریافت شد و نزدیک به ۶۰ رسانه در این جشنواره شرکت کردند و حدود  ۱۲۰ نفر خبرنگار آثار خود را ارسال کردند.

وی از دو کار ویژه جشنواره امسال خبرداد و گفت: در کمیته شورای سیاست‌گذاری  جشنواره رسانه‌ای، از پیشکسوتان استان اصفهان برای تدوین راهبردها استفاده شد که دوره ششم را  آسیب‌شناسی کردند  و نقاط قوت و ضعف و راهکار برای بهبود شرایط درآمد، همچنین کمیته علمی داوران نیز در این دوره تشکیل شد که فرم‌های داوری و شاخصه‌های ارزیابی مورد تدوین و مطالعه قرار گرفت.

صفری با اشاره به اینکه شعار محوری امسال جشنواره، امیدافرینی، هویت و جوان است، بیان کرد: بخش ویژه جشنواره به عکاسی اختصاص داده شده  که  بهترین عکس که القای امید به جامعه کند را انتخاب کردیم

محورهای هفتمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر

در ادامه مراسم، پوستر جشنواره رسانه‌ای ابوذر رونمایی شد، محورهای این جشنواره شامل انقلاب اسلامی؛ گام دوم انقلاب، امر به معروف و نهی از منکر، بسیج و حوزه‌های اقدام، حجاب و عفاف، فضای مجازی، مسائل صنفی رسانه‌ها، محیط ریست؛ احیای زاینده‌رود؛ آلودگی هوا، جبهه مقاومت، ترویج فرهنگ نماز، مسائل اجتماعی آسیب‌ها و چالش‌ها، اقتصاد مقاومتی شعار سال، رسانه(رویکردهای نوین) و جوان هویت و نگاه به آینده است.

بخش ویژه عکس با موضوع لبخند زندگی(امید به آینده) است و قالب آثار  می‌تواند به صورت یادداشت، خبر، مصاحبه، تیتر، شهروندخبرنگار، پادکست، عکس خبری و مستند، پویانمایی و گزارش مکتوب باشد و امکان ارسال ۳ اثر در هر قالب وجود دارد.

لازم به ذکر است که آثار باید در یکی از رسانه‌های رسمی دارای مجوز منتش شده باشد، در بازه زمانی ۱۳۹۹/۰۷/۰۱ تا آخرین روز مهلت دریافت آثار منتشر شده باشد و آثار شهروند خبرنگاران باید در صفحه‌های معتبر یا رسانه‌های رسمی منتشر شده باشد.

مهلت ارسال آثار تا ۳۰ آذر ۱۴۰۰ است و شرکت‌کنندگان می‌توانند آثار خود را به www.jra-esf.ir ارسال نمایند.

انتهای خبر/

لینک کوتاه : http://riahnews.ir/?p=8122

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.