• امروز : چهارشنبه - ۹ آبان - ۱۴۰۳
  • برابر با : 27 - ربيع ثاني - 1446
  • برابر با : Wednesday - 30 October - 2024
6
توصیه آبفای استان اصفهان برای جلوگیری از تغییر طعم و بوی آب:

مخازن ذخیره آب خانگی را به صورت ماهیانه شست وشو کنید

  • کد خبر : 7007
  • ۲۳ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۲
مخازن ذخیره آب خانگی را به صورت ماهیانه شست وشو کنید
مدیر مرکز پایش و نظارت بر کیفیت آب و فاضلاب آبفای استان اصفهان از شهروندان خواست نسبت به بازدید هفتگی از مخازن ذخیره آب و شست و شوی دوره ای آن اقدام کنند.

به گزارش ریاح، فهیمه امیری مدیر مرکز پایش و نظارت بر کیفیت آب و فاضلاب آبفای استان اصفهان  با اشاره به نشر کلیپ هایی در فضای مجازی مبنی بر وجود جلبک و حشرات موذی در آب شرب گفت: آب موجود در شبکه آبرسانی به دلیل انجام عملیات تصفیه و فرایند کلر زنی، فاقد هرگونه آلودگی است.

بررسی های میدانی کارشناسان شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان نشان می دهد متاسفانه تعداد زیادی از مخازن ذخیره آب خانگی که روی پشت بام ها و در معرض تابش نور آفتاب قرار دارند سال هاست مورد بازدید قرار نگرفته و به همین دلیل جلبک ها و لارو حشرات در آن ها رشد کرده اند.

در بیشتر موارد درب مخازن ذخیره باز مانده و همین امر موجب افتادن پرندگان و حشرات موذی در آن شده که پس از مدتی تغییر طعم و بوی آب آن واحد مسکونی را در پی داشته است.

از مشترکین این شرکت خواستاریم به طور هفتگی از مخازن ذخیره آب بازدید کرده و از بسته بودن درب آن مطمئن شوند.

به شهروندان و روستاییان توصیه می کنیم به صورت دوره ای و ماهیانه نسبت به شست و شوی مخازن ذخیره آب با استفاده از محلول پرکلرین و آب ژاول اقدام کنند تا از لزج شدن و تغییر طعم و بوی آب جلوگیری شود.

انتهای خبر/

لینک کوتاه : http://riahnews.ir/?p=7007

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.