به گزارش خبرنگار ریاح به نقل از هندوستان تایمز، نتایج یک مطالعه نشان داد کودکان مادرانی که در دوران بارداری رژیم غذایی با کیفیت بالاتر و غذاهای مرتبط با التهاب کم داشتند، کمتر از سایر کودکان در اواخر کودکی خطر چاقی و سطح چربی کمتری در بدن داشتند.
تحقیقی که توسط محققان دانشگاه کالج دوبلین ایرلند انجام شد، نشان داد مادرانی که هنگام بارداری رژیم غذایی با کیفیت پایینتر و غذاهای مرتبط با التهاب زیاد داشتند، فرزندان خود را در معرض چاقی در دوره کودکی قرار میدهند.
یافتههای این پژوهش در مجله «BMC Medicine» منتشر شد؛ این ارتباط در اوایل یا اواسط کودکی مشاهده نشد.
«Ling-Wei Chen»، نویسنده این تحقیق گفت: «چاقی در دوران کودکی اغلب تا بزرگسالی ادامه دارد و با خطر بیشتری از بیماری های مزمن ، از جمله دیابت نوع ۲ همراه است».
شواهد موجود نشان میدهد، رژیم غذایی مادر بر نتایج بارداری و زایمان تأثیر میگذارد و به یکهزار روز اول زندگی کودک، از زمان بارداری تا دو سالگی، به عنوان یک دوره حساس برای جلوگیری از چاقی کودکان اشاره میشود.
برای بررسی تأثیر رژیم غذایی مادران بر احتمال چاقی کودکان و چربی اضافی بدن، نویسندگان دادههای جمع آوری شده از ۱۶۲۹۵ جفت مادر و کودک را در هفت مطالعه از ایرلند، فرانسه، انگلیس، هلند و لهستان تجزیه و تحلیل کردند.
انتهای خبر/