به گزارش ریاح، مهدی بهرامی معاون پشتیبانی و خدمات اجتماعی، بهبود شرایط سلامت کارکنان را یکی از اولویت های این حوزه دانست و گفت: یکی از نیازهای مهم شرکت در بخش سلامت غذایی، بهبود سیستم و تجهیزات سردخانه ای آشپزخانه مرکزی بود که نیاز داشت با اصول علمی این تجهیزات به روز رسانی گردد که این مهم از سال ۹۷ در دستور کار قرار گرفت و با جدیت پی گیری شد.
وی ضمن قدردانی از تمامی مدیریت ها که در ساخت و به روز رسانی این تجهیزات همکاری داشتند، افزود: پدافند غیر عامل و ایمنی، بهداشت و محیط زیست دو عامل اصلی بازسازی و نوسازی این تجهیزات سردخانه ای و فرآوری مواد پروتینی بوده است.
روح اله صالحی مدیر خدمات و امور رفاهی به توسعه سردخانه زیر صفر، بالای صفر، اتاق انجماد و سالن های چندگانه برای شستشو و فرآوری و آماده سازی مواد پروتینی اشاره کرد و گفت: یکی از مشکلات رستوران ها فرسودگی تجهیزات و کمبود سردخانه های مرکز پخت بود که از سال ۹۷ تحقیقات در این خصوص شروع شد، تکنولوژی به روز صنایع برودتی تهیه شد و روند تخریب و بازسازی سالن آماده سازی شستشو و فرآوری نیز با امکانات داخلی شرکت انجام شد.
به منظور ذخیره سازی مواد پروتینی تا مدت زمان معین و معقول، این مواد باید در دمای مشخص منجمد شوند و در فرایند انجماد نباید نوسان یا مشکلات دمای پیش بیاید و در صنایع غذایی سردخانه قلب مراکز غذایی محسوب می شود.
شایان ذکر است در پایان این مراسم منصور یزدی زاده مدیرعامل این شرکت از تجهیزات و سردخانه های جدید بازدید نمود.
انتهای خبر/