به گزارش ریاح، سرهنگ سید مصطفی مرتضوی رئیس پلیس فتا استان اصفهان گفت : هر روز روشهای جدیدی برای کلاهبرداری از کاربران فضای مجازی ابداع میشود و متاسفانه شهروندان زیادی به دلیل اینکه اطلاع و دانش کافی ندارند و یا به دلیل بیدقتی در دام این کلاهبرداران گرفتار میشوند.
در یکی از این روش های جدید کلاهبرداری، مجرمان سایبری با نفوذ به شبکههای اجتماعی کاربران، با برقراری ارتباط با اقوام و آشنایان آنان در این شبکهها، از دوستان و آشنایان این کاربران میخواهند با توجه به بحران به وجود آمده مبلغی به شماره حساب اعلامی از سوی آنها واریز کنند.
شهروندان نیز با توجه به اینکه ظاهراً پیام از طرف اقوام وآشنایان آنان است، اعتماد کرده بدون تماس با فرد، مبلغ درخواستی را به شماره حساب اعلامی واریز می کنند بدون اینکه اطلاعی از صحت و سقم این درخواست داشته باشند.
با بیان اینکه مجرمان سایبری با این ترفند ساده نه تنها از شهروندان کلاهبرداری کرده بلکه باعث اختلاف و جلب اعتماد شهروندان به یکدیگر میشوند. به شهروندان توصیه می کنیم اگر با درخواست پرداخت وجه از سوی اقوام و آشنایان خود در فضای مجازی و شبکههای اجتماعی قرار گرفتند حتما با آنها تماس برقرار کنند و از صحت و سقم درخواست آنان مطلع شوند و سپس اقدام به واریز وجه کنند.
از شهروندان می خواهیم در صورت مواجه با موارد مشکوک از طریق سایت پلیس فتا به آدرس Cyberpolice.ir بخش مرکز فوریت های سایبری لینک ثبت گزارش های مردمی با ما در میان بگذارند.
انتهای خبر/