• امروز : جمعه - ۱۴ آذر - ۱۴۰۴
  • برابر با : 15 - جماد ثاني - 1447
  • برابر با : Friday - 5 December - 2025
1

هدیه شهید سلامی به مادران شهدا رسید

  • کد خبر : 25700
  • ۱۴ آذر ۱۴۰۴ - ۱۹:۳۶
هدیه شهید سلامی به مادران شهدا رسید
هدیه ویژه سپهبد شهید حاج حسین سلامی که ویژه خانواده شهدا آماده شده بود و قبل از شهادت ایشان به استان اصفهان ارسال شده بود به این مادران صبور، اهدا شد .

به گزارش ریاح نیوز، سردار فدا فرمانده سپاه حضرت صاحب الزمان( عج) و حجت الاسلام رحمت الله صادقی مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه استان به مناسبت روز تکریم مقام مادران و همسران شهدا با مادر شهیدان ادیبی (همسر و مادر ۷ شهیده )، مادر شهید حاج علی قوچانی،مادر شهید سید ابولقاسم طباطبايی و شهید جنگ ۱۲ روزه امیر حسین بهرامی دیدار کردند و مادران شهدا با ذکر خاطراتی از فرزندان خود، صحنه هایی از ایثارگری و روحیه والای فرزندان خود را مرور کردند.

فرمانده سپاه حضرت صاحب الزمان(عج) با بیان اینکه صبر مادران شهدا باعث سربلندی در دنیا و آخرت است گفت: قطعا اجر صبر مادران شهدا کمتر از شهادت نیست.

سردار مجتبی فدا با تأکید بر اهمیت نقش مادر در تربیت فرزند گفت: این همه شهید در راه خدا که هر کدام به فرموده مقام معظم رهبری(مد ظله) ستاره ای درخشان هستند ،نتیجه مجاهدت و خون دل این مادران در پرورش این انسان های بلند همت بوده است.

 در این دیدار هدیه ویژه سپهبد شهید حاج حسین سلامی که ویژه خانواده شهدا آماده شده بود و قبل از شهادت ایشان به استان ارسال شده بود به این مادران صبور، اهدا شد .

پایان خبر/۱۱

لینک کوتاه : https://riahnews.ir/?p=25700

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.