محمد نورصالحی رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان اظهار کرد: با توجه به اینکه وزارت صمت تصمیم به واردات خودروی برقی برای ناوگان تاکسیرانی دارد، اصفهان نیز یکی از متقاضیان بوده و قرار است حداقل ۵۰۰۰ دستگاه خودرو برقی به اصفهان اختصاص داده شود.
وی افزود: پیگیریهای در گذشته با سازمان محیط زیست انجام شده است تا از محل منابع صندوق محیط زیست برای تبدیل تاکسیهای فعلی به تاکسی برقی، همچنین تبدیل موتورسیکلتهای بنزینی به برقی استفاده شود.
رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان تاکید کرد: موضوع خرید اتوبوس برقی را در اصفهان و سایر کلانشهرها دنبال کردهایم و با توجه به هوای آلوده اصفهان، استفاده از اتوبوس، تاکسی و موتور برقی در اولویت مدیریت شهری است.
نورصالحی گفت: در همین راستا در گذشته تفاهمنامهای با شرکت مپنا منعقد کردیم؛ آنها تصمیم داشتند به صورت مشترک با شرکت عقابافشان اتوبوس برقی تولید کنند، از سوی دیگر از طریق شرکتهای داخلی سازنده اتوبوس نیز پیگیریهای صورت گرفته است و همه این شرکتها تلاش میکنند به سمت تولید اتوبوس برقی گام بردارند.
وی با بیان اینکه تفاهمی با شرکت مپنا انجام شده است تا حداقل دو جایگاه شارژ اتوبوس و خودروی برقی بهصورت مشارکتی در شهر ایجاد شود، ادامه داد: در این راستا مکانیابی انجام شده است و امیدواریم هرچه زودتر این مکانها توسط شرکت مپنا تجهیز و بستر ورود اتوبوسهای برقی به شهر اصفهان فراهم شود.
رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان خاطرنشان کرد: تفاهمی با شرکت مپنا انجام شده است تا حداقل دو جایگاه شارژ اتوبوس و خودروی برقی بهصورت مشارکتی در شهر اصفهان ایجاد شود.
نورصالحی گفت: در حال حاضر تولید اتوبوسهای برقی در کشور به مقدار انبوه نرسیده است و تمام شرکتهای داخلی تولیدکننده اتوبوس تاکنون یک نمونه از این اتوبوسها را تولید کردهاند، از اینرو پیگیری کردهایم تا حداقل طبق مصوبه هیئت مدیره شرکت واحد اتوبوسرانی اصفهان، ۵۰ دستگاه اتوبوس برقی برای مرکز شهر و نقاط دارای ترافیک سنگین و آلودگی هوای بیشتر خریداری شود تا شهروندان برای استفاده از اتوبوس جهت انجام سفرهای درونشهری خود بیشتر رغبت کنند.
پایان خبر/۱۱