• امروز : جمعه - ۲ آذر - ۱۴۰۳
  • برابر با : 21 - جماد أول - 1446
  • برابر با : Friday - 22 November - 2024
4

کلاهبرداری اینترنتی با عنوان رفع مشکلات خانوادگی از طریق دعا نویسی

  • کد خبر : 18492
  • ۱۵ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۶
کلاهبرداری اینترنتی با عنوان رفع مشکلات خانوادگی از طریق دعا نویسی
رییس پلیس فتا استان اصفهان با بیان اینکه اغلب مردم برای رفع مشکلات خانوادگی و ... به روش‌های نامناسب شرعی و عرفی همچون دعا نویسی و طالع بینی‌ روی می‌آورند، گفت: رمال‌ها و کف‌بین‌ها با راه‌اندازی کانال‌ها و پیج‌های متفاوت در شبکه‌های مجازی به دنبال طعمه بوده و با وعده های خود مراجعه کننده و یا تماس گیرنده را اغفال و از وی سواستفاده مالی یا جنسیتی می‌نمایند.

به گزارش ریاح نیوز، سرهنگ سید مصطفی مرتضوی رییس پلیس فتا استان اصفهان اظهار کرد: خانمی با مراجعه به پلیس فتا اصفهان و با در دست داشتن مرجوعه قضایی ادعا نمود که با توجه به مشکلات خانوادگی با همسرم و خانواده وی در پی حل این مشکلات بودم که با پیامی در تلگرام  با عنوان بخت گشایی و دعا نویسی مواجه شدم که بعد از ارتباط از طریق پیام و تماس تلفنی با شماره‌ای که انتشار داده شده بود، شخص دعا نویس اظهار نمود با توجه به تجربه و تخصص‌ای که دارد با تضمین صد در صد قادر به حل مشکل بنده می‌باشد.

 وی در ادامه  گفت: شاکیه اظهار داشت که مبلغی در حدود ۱۲۰ میلیون ریال برای متهم به شماره کارتی که در اختیارم قرار داده بود واریز نمودم که متاسفانه بعد از واریز پول گوشی خود را خاموش و من را نیز در تلگرام بلاک و کلیه پیام‌هایی که برایم ارسال نموده بود را پاک نمود که متوجه کلاهبرداری وی شدم و اقدام به شکایت کردم.

مرتضوی یادآور شد: با اقدامات فنی متهم شناسایی و دستگیر شد و در بازجویی‌های فنی و بررسی گوشی متهم مشخص شد، متهم با این شگرد از چندین نفر دیگر هم کلاهبرداری کرده است که صراحتاً به موضوع کلاهبرداری اینترنتی اعتراف و هدف از این کار، کسب منافع مالی بیان کرد که پس از تکمیل پرونده متهم به همراه پرونده به دادسرا انتقال داده شد.

 رییس پلیس فتا اصفهان در توصیه به کاربران تاکید کرد: افراد سودجو غالباً مسائل خرافاتی را به شکل مدرن در شبکه‌های مجازی رواج می‌دهند، تمام این شیادان از سادگی و زودباوری طعمه‌های خود نهایت بهره را می‌برند، لذا از شهروندان و کاربران انتظار داریم به تبلیغاتی که از طریق فضای مجازی به‌خصوص شبکه‌های اجتماعی می‌شود اعتماد نکرده و به هیچ وجه اطلاعات شخصی خود را در اختیار دیگران قرار ندهند.

 وی ادامه داد: رمالان اینترنتی با درج مطالبی در شبکه‌های مجازی، چون حل مشکلات خانوادگی و زناشویی، مسائل عشقی، مشکلات مالی، دعا برای خوشبختی و خبر از آینده در کانال‌ها و صفحات مجازی خود، افراد را ترغیب به گرفتن فال و دعانویسی نموده و از این طریق اقدام به کلاهبرداری از کاربران می‌کنند به طوری که با ارائه شماره حساب، از کاربران می‌خواهند پول را به حسابشان واریز کنند که لازم است افراد و خانواده‌ها هرگز به این سایت‌ها اطمینان نکرده و با فرهنگ‌سازی، تقویت باور‌های دینی و افزایش آگاهی با این پدیده نوظهور مقابله کنند.

مرتضوی در پایان گفت: از شهروندان درخواست داریم در صورت مواجه با چنین مواردی آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.gov.ir  بخش مرکز فوریت‌های سایبری لینک ثبت گزارش های مردمی اعلام کنند.

پایان خبر/

لینک کوتاه : https://riahnews.ir/?p=18492

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.