به گزارش ریاح نیوز، حجت الاسلام والمسلمین احمد سالک عضو جامعه روحانیت مبارز در گفتگویی اظهار کرد: دانشگاهها قبل از پیروزی انقلاب اسلامی پایگاه ۱۲ ای سم از جمله مارکسیسم، کاپیتالیسم، اگزیستانسیالیسم بودند اما مارکسیستها و حزب توده مهمترین پایگاهها را در دانشگاهها داشتند و دانشجویان انجمنهای اسلامی در اقلیت، بسیار محدود و تحت فشار بودند.
وی با یادآوری جلسات شخصیتهایی مثل شهید مطهری، شهید مفتح، شهید باهنر، شهید بهشتی و مقام معظم رهبری در قم برای چاره اندیشی در این خصوص، تصریح کرد: اولین اقدام علیه تمام جریانات مقابل اسلام توسط دکتر بهشتی در مدرسه دین و دانش انجام شد و بعد مرحوم شیخ عباسعلی اسلامی این مسیر را ادامه داد.
سالک تاکید کرد: در ادامه آقایان به این نتیجه رسیدند که باید به نحوی وارد دانشگاهها شوند لذا میببینید در فضای آن روز شهید مطهری «روش رئالیسم» را در چند جلد کتاب نوشت و تمام دست جریان مارکسیستی و حتی مادیون جهان را برای همگان رو کرد که تحولی در آن زمان ایجاد شد و بسیار مهم بود.
عضو جامعه روحانیت مبارز با بیان اینکه شهیدان مفتح و باهنر توانستند به دانشگاهها راه پیدا کرده و با انجمنهای اسلامی دانشگاهها ارتباط برقرار کنند، ابراز کرد: کار به جایی رسید که قبل از پیروزی انقلاب اسلامی ایران این بزرگواران تدریس در دانشگاهها را آغاز کردند؛ جزوات زیادی تنظیم شد و حادثه ۱۶ آذر سال ۱۳۳۲ رقم خورد و سه دانشجو به دستور شاه ملعون به رگبار بسته شده و قربانی معاون رئیس جمهور آمریکا یعنی نیکسون شدند و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی آن دانشگاهی را که استکبار برای خودش آماده کرده بود به خاطر حضور پرقدرت علمایی که در دانشگاهها راه پیدا کرده بودند، بیدار شد.
وی گفت: امروز که سخن از وحدت حوزه و دانشگاه میزنیم پایه گذار اصلی این حرکت شهید دکتر مفتح است که در جلوی دانشگاه به شهادت رسید بدین معنا که خون شهید مفتح وحدت حوزه و دانشگاهها را امضا کرد.
سالک در خصوص دستاوردهای وحدت حوزه و دانشگاه اذعان کرد: آثار وضعی این وحدت را در طول ۴۴ سال پس از انقلاب اسلامی در دانشگاهها شاهدیم که یکی از آثار این مسئله بزرگ حضور دانشجویان عزیز مانند شهید علم الهدی در هشت سال دفاع مقدس و جنگ تحمیلی بود؛ شخصیتهای بزرگ دانشجو، اساتید دانشگاه، معلمان و دانش آموزان همه در این مرحله مورد امتحان الهی قرار گرفتند و با خلوص خود حرکت بزرگی را رقم زدند.
عضو جامعه روحانیت مبارز تاکید کرد: مسئله وحدت حوزویان و دانشگاهیان باید در سطح جهان تسری پیدا کند و میبینید جوانانی که در دامن حوزههای علمیه تربیت شدهاند مانند شیخ زکزاکی، سیدحسن نصرالله، رئیس جمهور کومور، شخصیتهای بزرگواری شدهاند که در جهان اسلام میدرخشند.
وی افزود: امروز این وحدت حوزه و دانشگاه در جابجایی قدرت جهان و سهم گرفتن برای آینده اسلام و حاکمیت آن در سطح جهان نقش اساسی خواهد داشت که امیدواریم افزایش بصیرت جامعه اسلامی و حوزویان عامل گسترش این وحدت در سطح جهان شود.
سالک در خصوص موانع ایجاد وحدت در بین حوزه و دانشگاه تصریح کرد: بزرگترین مانع ایجاد این وحدت، فضای مجازی و امپراطوری رسانهها است که بر اساس علوم شناختی و جنگ روانی میتواند عقل و ذهن جوانان ما را تسخیر کند که اگر چنین شود اغتشاشات سال گذشته و فتنههای سالهای ۷۸، ۸۸، ۹۶ و ۹۸ تکرار خواهد شد.
عضو جامعه روحانیت مبارز با تاکید بر اینکه امروز حوزه علمیه باید در جهت بصیرت افزایی دانشجویان و امانتهای الهی یعنی دختران و پسران جامعه در دانشگاهها تلاش گستردهتری انجام دهد، یکی دیگر از موانع وحدت حوزه و دانشگاه را اساتید لائیک قلمداد کرد و افزود: اساتیدی که در کلاسها ترویج بی بند و باری و کشف حجاب کرده، تبلیغ مهاجرت به کشورهای بیگانه و فرار مغزها را انجام میدهند و ۴۴ سال خدمت صادقانه نظام اسلامی به مردم را نادیده میگیرند مانع مهمی برای ایجاد این وحدت هستند.
وی خاطر نشان کرد: اساتیدی که اینگونه در برابر نظام اسلامی ایستاده و از حقوق و مالیات مردم استفاده میکنند باید در ابتدا مورد تذکر قرار بگیرند و اگر در مسیر توحید و هدایت قرار نگرفتند لازم است تا نظام اسلامی در برابر آنها تصمیم جدی اتخاذ کند چرا که نمیتوان امانتهای خدا را به دست عدهای عناصر مخالف اسلام سپرد.
پایان خبر/۱۱