به گزارش ریاح نیوز به نقل از شورای سیاستگذاری ائمه جمعه، رهبر معظم انقلاب حضرت آیتالله خامنهای در حکمی حجتالاسلام حاج شیخ عبدالرضا پورذهبی را به عنوان نماینده ولی فقیه در استان کردستان و مدیر مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور منصوب کردند.
متن حکم رهبر معظم انقلاب اسلامی به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
جناب حجتالاسلام آقای حاج شیخ عبدالرضا پورذهبی دامت افاضاته
با عنایت به پایان یافتن مسئولیت جناب حجتالاسلام آقای حاج سیدمحمد حسینی شاهرودی دام بقائه در استان کردستان و با تشکر فراوان از خدمات ایشان در دوران دهساله جنابعالی را به نمایندگی خود در آن استان و مدیریت مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور منصوب میکنم.
حق بزرگ مردم شریف منطقهی کُردی در پشتیبانی از نیروهای مجاهد و همکاری با آنان چه در جنگ تحمیلی و چه در مقابله با ضدانقلاب، فراموش نشدنی است و ایمان راسخ آنان به اسلام و ارادت آنان به اهلبیت پیامبر اعظم علیه و علیهمالسلام و وفاداری آنان به نظام جمهوری اسلامی ویژگیهای شناختهشدهی آن مردم عزیز است.
انتظار میرود جنابعالی به کمک آشنایی با این خصوصیات برجسته به خدمات خویش در آن استان اشتغال یابید. تکریم علمای دینی که حقاً آزمون بزرگوارانه و نجیبانهای را در میدانهای گوناگون گذرانیدهاند و آغوش باز با همه طبقات مردم از سنّی و شیعه و بویژه همفکری با زبدگان و نخبگان و همدلی با جوانان، توصیهی مؤکد اینجانب است. توفیقات جنابعالی را از خداوند متعال مسألت میکنم.
سیّدعلی خامنهای
۱۲ شهریور ۱۳۹۹
گذری کوتاه بر زندگانی حجت الاسلام والمسلمین پورذهبی
حجت الاسلام و المسلمین عبدالرضا پورذهبی فرزند خرمشهر و متولد دهه چهل شمسی و همزاد همان نسلی است که امام خمینی (ره) فرموده بودند: «طرفداران من در گهواره ها هستند».
وی در پنجم آذر ماه ۱۳۴۲ در خانواده ای اهل علم و تقوا در شهر خرمشهر چشم به جهان گشود و سپس با مهاجرت خانواده به تهران، تحصیلات کلاسیک را تا اخذ دیپلم اقتصاد ادامه داد.
با پیروزی انقلاب اسلامی در زمره مشتاقان رهبر کبیر انقلاب اسلام به خیل سربازان امام زمان عج در حوزه های علمیه پیوست و مدارج علمی خود را تا اخذ مدرک حوزوی سطح ۳ در حوزه های علمیه ی: تهران ( مجتهدی- سال۱۳۵۹، امین الدوله «حق شناس»سال۱۳۶۱) و حوزه علمیه قم(۱۳۷۳) سپری و از محضر اساتیدی چون آیات عظام: “حق شناس:، مرتضوی، قبله ای، اعتمادی و فاضل لنکرانی کسب فیض کرد.
شروع به تحصیلات حوزوی حجت الاسلام پورذهبی همزمان با شروع جنگ تحمیلی بود، وی که زاده خرمشهر و درد آشنای مردم منطقه بود، داوطلبانه عازم جبهه های نبرد حق و باطل شد و متناوبا تا پایان جنگ تحمیلی به عنوان مبلغ در سالهای ۱۳۶۱ الی ۱۳۶۷ گرمی بخش محفل رزمندگان اسلام در جبهه های جنوب و غرب بود.
در کنار انجام وظیفه در میدان رزم، وی جهاد علمی را نیز در دستور کار خود داشت و ضمن تدریس دروس: “ادبیات عرب، معانی و بیان، لمعه، اصول مظفر، رسائل و مکاسب” در حوزه های علمیه، زکات دانش خویش را در کسوت استادی در دانشگاههای امام حسین ع تهران(۷۰-۱۳۶۸)، سیستان و بلوچستان(۹۴-۱۳۸۷) پس داد.
حجت الاسلام و المسلمین عبدالرضا پورذهبی همچنین از اهمیت تربیت نسل نوجوان و دانش آموز غافل نبود و همچون شهید مطهری که در مقدمه کتاب “داستان راستان” افتخار می کند که برای نسل نوجوان خدمت فرهنگی انجام دهد، پور ذهبی نیز افتخار معلمی آموزش و پرورش را در کارنامه علمی خود دارد و طی سالهای ۱۳۶۲ تا ۱۳۶۶ در کلیه سطوح ابتدایی تا دبیرستان شهرهای تهران و قم، دروس: “قرآن، دینی و عربی” را آموزش داد.
مسئولیت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای سیستان و بلوچستان(۱۳۸۷ تا ۱۳۹۴) و شهید بهشتی تهران(۱۳۹۴ تاکنون) سبب شده است تا حجت الاسلام پورذهبی ضمن کسب تجربیات اجرایی با واقعیتهای موجود نسل کنونی بیش از پیش آشنا شود و انس بیشتری با جوانان این مرز وبوم داشته باشد.