به گزارش ریاح نیوز، محسن حقیقی مقدم مدیر مرکز توسعه مدیریت صنعت نفت کشور در نشست هم افزایی، آموزشی و تربیتی مدیران صنعت نفت و مدیران مراکز علمی و آموزشی استان اصفهان با اشاره به تاثیر آموزش و پرورش در توسعه صنعت نفت کشور و آگاهی بخشی به مردم در رعایت الگوی مصرف گاز در سطح جامعه گفت: ساخت نسل آینده فقط به عهده آموزش و پرورش نیست، بلکه باید ارگانهای دیگر نیز در این زمینه کمک کنند.
حقیقی مقدم با تاکید بر اینکه سبک آموزش و پرورش باید به سمت یادگیری برود، گفت: دانش آموزان برای یادگیری بیشتر باید پیشرفتهای صنعت را در عرصههای مختلف لمس کنند و امیدوار به آینده کشور باشند.
سیاستهای شرکت نفت باید منطبق بر نیازهای جامعه باشد
وی با تاکید بر اینکه سیاستهای صنعت نفت کشور باید منطبق با نیازهای بروز جامعه باشد، گفت: شرکت نفت در ایجاد امیدآفرینی در بین جوانان کشور بسیار نقش اساسی دارد و یکی از راههای ایجاد امید آفرینی بازدید جوانان از صنعت نفت و زیرساخت توسعهای آن است.
حقیقی مقدم گفت: در ۳۱ استان، ۲۷ استان محور یا (دبیر) راهیان پیشرفت را مدیرعامل شرکت گاز همان استان قرار دادهایم.
وی ادامه داد: در سه استان استان خوزستان، بوشهر و کهگیلویه و بویراحمد شرکت ملی نفت شرکت میدان دار است.
مدیر مرکز توسعه مدیریت صنعت نفت کشور گفت: در صنعت ملی نفت دبیری ستاد پیشرفت به عهده شرکت گاز است و ۴ وظیفه به عهده آنان است.
حقیقی مقدم ادامه داد: شرکتهای گاز استان باید در مرحله اول، لیست جامع صنایع را در بخشهای مختلف آماده کنند و درب صنعت را به روی نسل آینده باز کرد.
در مرحله دوم، آماده سازی محیطی برای بازدید صورت گیرد.
در مرحله سوم، ظرفیت پذیرش هر سایت در هفته مشخص شود چه زمان و چه تعداد بازدیدکننده داشته باشد.
در مرحله چهارم، تربیت راویان پیشرفت در شرکت گاز برای روایتگری در صنایع
راویان پیشرفت باید متخصص و انقلابی باشند
وی با تاکید بر اینکه راویان صنعت باید متخصص در صنعت باشند، گفت: دومین ویژگی راویان پیشرفت این است که در تبیین پیچیدگیها لکنت زبان نداشته باشند، توان ارائه مطالب را بخوبی داشته باشند و ویژگی آخر اینکه جهت گیری انقلابی داشته باشند.
حقیقی مقدم گفت: ۴ قشر هدف راویان پیشرفت کشور است:
۱. قشر اول دانشجو معلمان هستند که استان اصفهان ۶ هزار و ۸۰۰ دانشجو معلم دارد. با توجه به اینکه شخصیت معلمی آنها همچنان شکل نگرفته است در سالهای خدمت خود چند هزار دانش آموز را تربیت میکنند.
۲. دانش آموزان استعدادهای درخشان است، که قرار است وارد دانشگاههای بزرگ کشور شوند.
۳. ورودیهای جدید دانشگاه چه در دانشگاههای بزرگ و کوچک
۴. معلمان جوان زیر ۳۵ سال ما هستند.
پایان خبر/