به گزارش ریاح نیوز، جلسه تعامل و برنامه ریزی پوشش گسترده رسانه ای برگزاری پنجمین رویداد جهانی جایزه مصطفی(ص) در اصفهان با حضور دکتر حسین ربانی رئیس بنیاد نخبگان استان اصفهان به میزبانی صداوسیمای اصفهان برگزار شد.
در این جلسه دکتر افشارنیا مدیرکل صداوسیمای استان اصفهان ضمن تاکید بر اهمیت و گستردگی انعکاس برگزاری پنجمین رویداد جهانی”جایزه علم و فناوری مصطفی (ص) ” در اصفهان از آمادگی کامل صداوسیما در جهت انعکاس و مخابره این رویداد مهم خبر داد.
مدیرکل صداوسیمای استان اصفهان با اشاره به اینکه با هم افزایی شبکه های استانی و ملی از چند روز مانده به برگزاری تا پایان این رویداد آورده های آن ماندگار خواهد شد گفت: با بهره گیری از ظرفیت های زیر ساختی فنی واحد سیار و اس ان جی و برقراری ارتباط زنده با شبکه های ملی و فرا ملی، محتوا و برنامه های این رویداد ضریب دهی و در حوزه های خبر، سیما، صدا و فضای مجازی انتشار می یابد.
دکتر حسین ربانی رئیس بنیاد نخبگان استان اصفهان در این جلسه با بیان اینکه پنجمین دوره جایزه مصطفی(ص) (نشان عالی علم و فناوری جهان اسلام) از سوی بنیاد نخبگان استان، ششم الی دوازدهم مهرماه سال جاری به میزبانی اصفهان برگزار میشود گفت: جایزه مصطفی(ص) از سال ۱۳۹۱ بهصورت دوسالانه به آن دسته از دانشمندان و پژوهشگران برتر جهان اسلام اعطا میشود که دارای اثری نوآورانه در مرزهای دانش و زمینهساز بهبود زندگی انسان هستند. این جایزه بهمنظور تجلیل از دانشمندان برجسته مسلمان و زمینهسازی برای همکاری و توسعه علمی و فناوری در جهان اسلام اهدا میشود.
رئیس بنیاد نخبگان استان اصفهان با تاکید بر اینکه رویداد جایزه مصطفی(ص) ابزاری برای تقویت ارتباطات بینالمللی است و توان علمی جهان اسلام را به دنیا نمایش میدهد، گفت: استفاده از تمام ظرفیت های رسانه ها به ویژه رسانه ملی برای انعکاس این رویداد جهانی بسیار مهم و ضروری است.
وی اظهار داشت: صداوسیما با استفاده از نفوذ کلام، دانش خبری و قدرت رسانه ای خود می تواند مردم، دانشمندان و فعالان حوزه های سلامت، انرژی، محیط زیست، هوش مصنوعی و علم و فناوری کل جهان را از پنجمین آیین اعطای جایزه مصطفی آگاه کند.
ربانی با اشاره به اینکه در پنجمین رویداد جایزه مصطفی (ص) از حدود ۱۵۰ دانشمند جهان اسلام از سراسر دنیا دعوت بهعمل میآید، گفت: همیاران مردمی در این رویداد میتوانند علاوه بر همراهی و راهنمایی مهمانان و دانشمندان، با در اختیار داشتن محتوای تولید شده در مراسم برای انتشار آن و معرفی برنامه های رویداد اقدام کنند.
رییس بنیاد نخبگان اصفهان خاطرنشان کرد: برای دانشمندان حاضر در رویداد جایزه مصطفی(ص) برنامههای مختلفی مانند حضور در دانشگاهها، صنایع و بین اقشار مختلف مردم در نظر گرفته شده است که از ظرفیت مشارکت مردمی میتوان در اجرای آنها کمک گرفت.
وی با بیان اینکه در این رویداد، زمینه ارتباط نزدیک دانشمندان جهان اسلام با جوانان و نخبگان کشورمان در اصفهان فراهم شده است، تصریح کرد: در این دوره به چهار نفر برگزیده جایزه اهدا خواهد شد و مهمانان حاضر در این رویداد هم می توانند هنگام بازگشت به کشورشان، سفیران فرهنگی خوبی درباره ایران و اصفهان باشند.
همچنین در این جلسه گزارشی از روند اقدامات صورت گرفته برای برگزاری پنجمین دوره آن ارائه شد.
پایان خبر/