به گزارش ریاح نیوز، سیدرضا مرتضوی استاندار اصفهان در آیین آغاز عملیات احداث یکهزار مگاوات انرژی خورشیدی در استان، اظهار کرد: یکی از مسائل و مشکلاتی که در سالیان گذشته گریبان گیر مردم استان بوده بحث آلودگی هوا است.
وی افزود: آلودگی هوا دغدغهای است که استان را با تعطیلیهای مکرر مواجه کرده است هر چند که یکی از راهکارها برای حفاظت از سلامت مردم محدودیت در تردد و آموزش است اما همه ماموریت های ما صلبی نیست.
مرتضوی بیان کرد: بهبود کیفیت سوخت مصرفی، بهبود شرایط و کیفیت خودروها، بهبود فیلتراسیون در صنایع، توسعه فضای سبز، از اقدامات و ماموریتهای ایجابی است که در دولت سیزدهم به عنوان دولتی که دغدغه سلامت مردم را دارد با جدیت دنبال می شود.
استاندار اصفهان تصریح کرد: آغاز عملیات اجرایی احداث نیروگاه خورشیدی گواهی بر سخنان ما است؛ طی تفاهم نامهای که سال گذشته با سازمان انرژیهای تجدیدپذیر کشور منعقد کردیم استان اصفهان گام بلندی را برای تولید یکهزار مگاوات تولید انرژی پاک در کشور برداشت و این میزان یکهزار مگاوات از چهارهزار مگاوات تکلیف کشور در این حوزه است که توسط استان اصفهان انجام میشود.
وی عنوان کرد: پس از پیگیریهای مکرر و تسهیل امور خواستگاه نیروگاههای خورشیدی در استان مشخص و تا مرحله انتخاب پیمانکار و امروز آغاز عملیات اجرایی پیش رفتهایم.
استاندار اصفهان گفت: با ظرفیتی که در استان داریم میتوانیم، بخش عمدهای از انرژی کشور را از طریق انرژیهای تجدیدپذیر و پاک تامین کنیم و هوای پاک را به مردم هدیه دهیم.
مرتضوی خاطرنشان کرد: نیروگاه شهید منتظری به عنوان یک نیروگاه آلاینده به دلیل استفاده از سوخت مایع شناخته میشود با ظرفیت تولید انرژی پاک در استان انتظار میرود این نیروگاه وارد مراحل نوسازی و دانش بنیان شود.
استاندار اصفهان بیان داشت: به صورت همزمان شاهد کلنگ زنی مجموعه ۶۰۰ مگاواتی نیروگاه خورشیدی در شهرستان کوهپایه با سرمایه گذاری فولاد مبارکه، مجموعه ۲۰۰ مگاواتی در شهرستان شاهین شهر با سرمایه گذاری شرکت مپنا و سایر شهرستانها از جمله ورزنه، شهرضا، نجف آباد، نطنز، کاشان، تیران و کرون و دهاقان هستیم.
مرتضوی متذکر شد: در استان اصفهان در پیک مصرف حدود ۱۰۰۰ تا ۱۵۰۰ مگاوات به ویژه در فصل تابستان مصرف انرژی برق داریم؛ به مدار آمدن این میزان انرژی تجدیدپذیر میتواند کسری موجود را جبران و به جلوگیری از آلودگی هوا کمک کند.
استاندار اصفهان اضافه کرد: در حال حاضر تنها ۵۰ مگاوات انرژی خورشیدی در استان تولید میشود و با احداث و بهرهبرداری از یکهزار مگاوات انرژی پاک جهش ۲۰ برابری این حوزه را با حضور سرمایه گذاران بخش خصوصی و حمایتهای دولتی شاهد خواهیم بود.
پایان خبر/