به گزارش ریاح، کنترل و نظارت بر سلامت و کیفیت آب شرب جز وظایف ذاتی و اساسی نهادهای نظارتی مانند مرکز بهداشت است.
مهدی میرجهانیان مدیرگروه سلامت محیط دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان این که گروه های مهندسی بهداشت آب مرکز بهداشت به طور روزانه پارامترهای کیفی آب شرب را بررسی می کنند، اظهارداشت: سلامت و کیفیت آب براساس استانداردهای ۱۰۵۳و ۱۰۱۱ سازمان ملی استاندارد توسط نهادهای نظارتی بررسی و کنترل می شود.
همه روزه سلامت و کیفیت آب شرب از لحاظ میکروبی، شیمیایی و میزان کلر باقی مانده توسط مرکز بهداشت اصفهان کنترل می شود.
ضمن تاکیدکه بر سلامت آب شرب شهرها و روستاهای استان داریم، در سال گذشته ۴۵۰ هزار آزمایش کلر باقی مانده در نقاط شهری و روستایی استان انجام گرفت که نتیجه ۹۹٫۷۴ درصد کلر سنجی ها در مناطق شهری و ۹۹٫۴۸ درصد در مناطق روستایی مطلوب بوده است.
همچنین در سال گذشته ۲۵ هزار آزمایش میکروبی آب در سطح استان انجام شد که نتایج به دست آمده نشان داد مطلوبیت آب شرب شهری ۱۰۰ درصد و روستایی ۹۹٫۸۴ درصد بوده است. وی با اشاره به انجام ۱۵۰۰ آزمایش شیمیایی روی آب شرب در سال گذشته گفت: نتایج این آزمایش ها بیانگر سلامت و کیفیت مطلوب آب شرب شهرها و روستاهای استان بوده است.
وجود املاح در آب شرب برای سلامت مردم ضروری است و املاح معدنی باید در آب شرب موجود باشد و در صورتی که املاح آن گرفته شود، تبدیل به آب مقطر شده که برای سلامتی مضر است.
انتهای خبر/