به گزارش ریاح نیوز، سرهنگ سيد مصطفي مرتضوی رئیس پلیس فتای اصفهان گفت : يکی از شگردهای کلاهبرداران در فضای مجازی، فعاليتهای مجرمانه در قالب ارسال لينکهای جعلی و برداشتهای غيرمجاز از حساب بانکي افراد در قالب فيشينگ است.
به تازگی با مراجعه تعدادی از شهروندان به اين پليس مشاهده شده است که کلاهبرداران در فضای مجازی تبليغاتی با عنوان برنامه رژيم غذايی منتشر کرده و از کاربران می خواهند برای دريافت برنامه رژيم غذايی متناسب خود بر روی لينک مربوطه کليک کنند.
کاربران با کليک بر روی لينک مربوطه به يک درگاه بانکی جعلی هدايت می شوند و پس از وارد کردن اطلاعات حساب بانکی مانند شماره کارت و رمز دوم موجودی حساب آن ها برداشت می شود.
کاربران فضای مجازی هنگام برخورد با تبليغات اغوا کننده و لينکهای ناشناس هوشيار بوده و بدون شناسايی هويت ارسال کننده يا ارائه دهنده خدمات اطلاعات حساب بانکی خود را ارسال نکنند.
در صورت مراجعه به لينک جعلی ارسالی و درج اطلاعات کارت بانکی هرچه سريعتر به بانک مراجعه و نسبت به تغيير رمز دوم حساب اقدام کنيد، همچنين بهترين و مطمئنترين راه برای جلوگيری از گرفتار شدن در دام اين نوع کلاهبرداران، مراجعه به بانک و فعال کردن رمز پويا برای حسابهای بانکی است، همچنين در صورت اطلاع از هرگونه فعاليت مجرمانه در فضای مجازی مراتب را از طريق نشانی پليس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir بخش ارتباطات مردمی گزارش دهند.
انتهای پیام/