به گزارش ریاح نیوز، سردار “سيد تيمور حسينی” رئيس پليس راهنمايی و رانندگی فراجا اظهار کرد: در گام های پيش رو، يکی از ايده هايی را که بايد به فعليت برسانيم ” برون سپاری ” بخشی از تصديیگريیهای پليس راهور است.
وی افزود: به زودي مراکزی با عنوان ” موسسات خدمات هوشمند ترافيکی ” راه اندازی و فعال میشود که قرار است بخشی از تصدی گری های راهور واگذار و برون سپاری شود.
حسيني تصریح کرد: بخشي از وظايف اين موسسات اين است که بر مبنای حوزه جغرافيايی، محدوده مشخص و تعيين شده، البته تجهيزات هوشمند و متصل به سرورهای مرکز، برای تخلفات رصد شده در حوزه شان، اعمال قانون هوشمند(نه دستي و چهره به چهره) انجام دهند.
رئيس پليس راهنمايی و رانندگی فراجا خاطرنشان کرد: با طراحي اپليکيشن مرتبط با فعاليتهاي اين موسسات و پس از تجهيز به الزامات اعم از تبلتها، دست افزارها و …،کارشناسان تاييد شده و فعال در اين موسسات، کد فعاليت دريافت میکنند و می توانند خدمات هوشمند ترافيکی ارائه دهند.
وی تصريح کرد: با فعاليت اين موسسات، پليس راهور فراجا نقش کارکردی تري به عنوان “ناظرعالی” مي گيرد و نيروهاي اين پليس به جاي اينکه صرفا در يک نقطه مستقر باشند، بر ترددها متمرکز و در تخلفات ضمن حرکت، اعمال قانون بيشتري خواهند داشت.
حسینی عنوان داشت: امروزه، در مراکز تعويض پلاک شهرهاي بزرگ بعضا تجمع جمعيتي داريم که موجب انتقاد و گلايه مردم است؛ در صدديم از توان اين موسسات بهره برده و تعداد مراکز تعويض پلاک را در کلانشهرها از جمله تهران بالا ببريم و چه بسا با استفاده از پتانسيل اين موسسات در بحث تعويض پلاک از درب منزل نيز استفاده کنيم.
رئيس پليس راهنمايي و رانندگي فراجا تاکید کرد: اصلاحاتي در فرايند تعويض پلاک در دستور کار است که بيش از ۹۰ درصد فرايند مربوط به تعويض پلاک کاملا اينترنتي شود و بخشي از فرايند فک و نصب را نيز حذف کنيم تا در آينده شاهد انجام فرايند تعويض پلاک و نقل و انتقال خودرو در کوتاهترين بازه زماني باشيم.
وی يادآور شد: ارتقاء کيفي و بهرهوري سامانههاي موجود (شهري و جاده اي) و توسعه کمي اين سامانهها را نيز در دستور کار داريم.
پایان خبر/۱۱