• امروز : دوشنبه - ۵ آذر - ۱۴۰۳
  • برابر با : 24 - جماد أول - 1446
  • برابر با : Monday - 25 November - 2024
8

مال باختگان از بهم زدن صحنه جرم خودداری کنند

  • کد خبر : 18502
  • ۱۶ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۱
مال باختگان از بهم زدن صحنه جرم خودداری کنند
رئيس پليس آگاهی استان اصفهان، دست نخورده باقی ماندن صحنه جرم را بسيار مهم عنوان کرد و از مال باختگان خواست تا زمان رسيدن تيم بررسی صحنه جرم اين پليس، به هيچ چيزی دست نزنند.

به گزارش ریاح نیوز، سرهنگ حسين تُرکيان رئيس پليس آگاهی استان اصفهان اظهار کرد: يکی از کارهای بسيار خوبی که در پليس آگاهی استان اصفهان صورت گرفته راه اندازی تيم های بررسی صحنه جرم در تمامی کلانتری های استان است که در صورت وقوع هرگونه سرقت، قتل و يا هر جرم دیگری سريعاً اين تيم ها در صحنه حضور يافته و مدارک و سرنخ هايی از مجرمان را با استفاده از روش های علمی بدست می آورند.

وی با بيان اينکه در بسیاری از موارد شاهد آلوده شدن صحنه جرم توسط خانواده مال باخته، بزه ديده و يا همسايگان اين افراد هستيم، گفت: دست نخورده باقی ماندن صحنه جرم برای پليس از اهميت بسيار زیادی برخوردار است و بايد در اين زمينه اطلاع رسانی مناسبی صورت گرفته و آموزش های ويژه ای ارائه شود و از ورود افراد متفرقه به محل وقوع جرم تا رسيدن اکيپ بررسی صحنه جرم جلوگیری به عمل آيد.

رئيس پليس آگاهی استان اصفهان تصريح کرد: در خواست ما از مالباختگان، بزه ديدگان و افرادی که با جرم سرقت يا قتلی مواجه می شوند اين است که به هيچ عنوان صحنه جرم بهم نزده و جای چيزی را تغيير ندهند تا اينکه تيم های بررسی صحنه جرم پلس آگاهی بتوانند کار تخصصی خود را به نحو احسن انجام دهند.

وی عنوان کرد: به افراد که هنگام ورود به منزل متوجه وقوع جرم سرقت در آن شدند توصيه می کنيم ابتدا خونسردی خود را حفظ کرده و سريعاً از طريق تماس با شماره تلفن ۱۱۰ موضوع را به پليس اطلاع دهند و تا زمان حضور تيم بررسی صحنه جرم به هيچ يک از وسايل منزل دست نزنند و به افراد غير مسئول هم اجازه دست زدن به صحنه سرقت را ندهند. از تجمع افراد در محل وقوع سرقت جلوگیری کرده و مراحل پيگيری سرقت توسط کارآگاهان پليس را برای هيچ کس بازگو نکنند.

اين مقام انتظامی در ادامه خاطر نشان کرد: اگر جرم واقع شده در زمره جرائمی که رسیدگی به آن ها در حيطه وظايف کلانتری ها نباشد پرونده به پليس آگاهی ارجاع داده می شود و اين روند نيز توسط شاکی بايد انجام يابد و انتقال هرچه سريع تر پرونده از اهميت ويژه برخوردار است.

وی گفت: در مدتی که تحقيقات روی جرم انجام شده در جريان است و کارآگاهان پليس آگاهی در حال شناسايی و دستگیری مجرم يا مجرمان هستند ممکن است به دفعات از شاکی دعوت شود که برای تکميل اطلاعات، تعيين هويت مجرم به ويژه در مواردی که فرد قربانی مجرم را ديده مانند سرقت به عنف يا تشخيص اموال سرقتی خود به پليس آگاهی مراجعه کند.

رئيس پليس آگاهی استان اصفهان تاکيد کرد: همکاری با افسر مسئول پرونده در مرحله رسیدگی به شکايت از اهميت زیادی برخوردار است و در صورت عدم همکاری، تبعات ناشی از تاخير يا نقص در رسیدگی بيش از همه متوجه شاکيان پرونده خواهد بود بنابر اين توصيه می کنيم در اين مرحله با ماموران در اجرای وظايفشان حداکثر همراهی و مساعدت را انجام دهند تا هرچه زودتر پرونده با پرونده با کسب نتيجه مطلب به سرانجام برسد.

پایان خبر/

لینک کوتاه : https://riahnews.ir/?p=18502

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.