به گزارش ریاح، منصور غلامی وزیر علوم تحقیقات و فناوری در پیام خود به آیین اختتامیه پانزدهمین جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی که در اصفهان و بصورت مجازی برگزار شد، افزود: معرفی شرکتهای فعال و تاثیرگذار دانش بنیان در جشنواره ملی شیخ بهایی در استقبال و اقبال سرمایهگذاران و تاثیرگذاری آنها موثر و این رویداد مکمل زنجیره تکامل واحدهای فناور و سرمایهگذاری است.
یکی از ظرفیتهای جشنواره ملی شیخ بهایی استفاده از مدیران و نمایندگان بخش دولتی و خصوصی و خیران کارآفرینی است، سرمایهگذاران خطر پذیر، موتور محرکه و پشتیبان جدی توسعه رویدادهای فناورانه خواهند بود و این جشنواره، فرصت ویژهای را برای تقویت زیست بوم ایجاد شده در این زمینه فراهم میکند.
با توجه به اینکه دستاوردهای این جشنواره در اختیار نسلهای بعد قرار خواهد گرفت، معرفی طراحان کسب و کار، فن آفرینان و سرمایهگذاران برتر در این رویداد، الگوی مناسبی برای نسل فعال در این عرصه است.
برگزاری جشنواره ملی شیخ بهایی در شرایط شیوع ویروس کرونا ناشی از اراده قوی، تلاش همکاران و علاقهمندان و کارآفرینان برای حضور موثر در عرصه حل مسائل و مشکلات مختلف در جامعه است.
جشنواره ملی شیخ بهایی از سال ۱۳۸۳ با هدف ترویج فرهنگ کارآفرینی و حمایت از کارآفرینان برتر و موفق برگزار میشود، این رویداد به غنای فعالیتهای فناورانه میافزاید و فرصتی را برای تبادل تجربهها و ارائه جدیدترین دستاوردها فراهم میکند.
شناسایی علاقهمندیهای سرمایهگذاران و تسهیلگران سرمایه گذاری یکی از دستاوردهای مغتنم این جشنواره است و این سرمایه مهم را باید حفظ و تقویت کرد.
پانزدهمین جشنواره ملی شیخ بهایی همزمان با هفته جهانی کارآفرینی برگزار شد، لازم است از امکان حضور در فضای مجازی در شرایط حاضر برای جذب بیشتر مخاطبان بویژه در عرصه بین الملل استفاده کرد.
بیست و هشتم آبان تا چهارم آذر هفته جهانی کارآفرینی است.
وزیر علوم تحقیقات و فناوری تسهیل ارتباط شرکتهای دانش بنیان با سرمایهگذاران، کمک به رونق و اثر بخشی کسب و کارهای فناورانه و گسترش بازار و خدمات شرکتهای دانش بنیان را از دستاوردهای ویژه جشنواره ملی شیخ بهایی عنوان و اضافه کرد که از این دستاوردها باید بهره برداری حداکثری شود.
انتهای خبر/