به گزارش ریاح، مسعود خشایی معاون برنامه ریزی و اموراقتصادی شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور در ابتدای این جلسه، سال ۱۳۹۹ را به دلیل شیوع ویروس کرونا و کاهش میزان بارندگی ها سالی بسیار سخت برای شرکت های آب و فاضلاب دانست و گفت: با وجود این، مدیران و کارکنان آبفای استان اصفهان با برنامه ریزی خوبی که داشتند موفق شدند خدمات خود را به بهترین کیفیت ممکن به مشترکین ارائه کنند.
باتوجه به موضوع یکپارچه سازی شرکت های آب و فاضلاب شهری و روستایی، در این زمینه نیز آبفای استان اصفهان پیشتاز بود و از این آزمون با سربلندی بیرون آمد.
هاشم امینی مدیرعامل آبفای استان اصفهان نیز هنگام قرائت گزارش فعالیت های هیئت مدیره از کاهش بارندگی ها و استمرار خشکسالی به عنوان چالش اصلی این شرکت در تأمین آب پایدار مشترکین نام برد و گفت: تکمیل و راه اندازی سامانه دوم آبرسانی به اصفهان بزرگ از نان شب برای استان پهناور اصفهان واجب تر است.
تأمین آب شرب جمعیتی بیش از چهار میلیون نفر از طریق یک تصفیه خانه آب و یک سامانه آبرسانی از نظر پدافندی کار بسیار خطرناکی است و هر چه سریع تر باید سامانه دوم در مدار بهره برداری قرار گیرد.
وی در عین حال از تکمیل سامانه تله متری خطوط انتقال آب و بازسازی شبکه های فرسوده آبرسانی در شهرها و روستاهای تحت پوشش به عنوان راهکارهایی برای کاهش هدررفت و جبران بخشی از کمبود آب مورد نیاز نام برد و افزود: سال گذشته در مدت ۱۰۰ روز افزون بر ۳۰۰ کیلومتر از خطوط انتقال و شبکه توزیع آب روستاهای استان مورد اصلاح و بازسازی قرار گرفت که انجام این حجم از عملیات لوله گذاری در شرایط خاص جغرافیایی روستاهای استان و در مدت زمان محدود، کاری بی سابقه بود.
مدیرعامل آبفای استان اصفهان در بخش دیگری از سخنانش به موضوع قدمت و فرسودگی تصفیه خانه ها و شبکه جمع آوری فاضلاب شهر اصفهان نیز اشاره کرد و گفت:یکی از برنامه های این شرکت در سال جاری استمرار جلب سرمایه گذاری بخش خصوصی در قالب قراردادهای بیع متقابل،BOT وBOO برای بازسازی و توسعه تصفیه خانه ها و شبکه های جمع آوری و انتقال فاضلاب است.
انتهای خبر/