امیر حسین بانکی در گفتگو با خبرنگار ریاح اظهار داشت: کانون حمایت از خانواده، کانونی است که بر اساس قانون اساسی نوشته شده است و ضعفی که طی سه دهه گذشته از ناحیه دولتمردان و برنامهریزان نسبت به خانواده شده را جبران می کند و سعی کردیم نسبت به گروه های مخاطب های مختلف، حمایتهایی را به خانواده بکنیم چه از لحاظ ازدواج و چه از لحاظ فرزند آوری، چون متاسفانه ۴۰ درصد ازدواج ها در سال های گذشته کاهش یافته و ۳۰ درصد فرزندآوری و این نشان می دهد که خانواده در فشار است.
رئیس کمیسیون مشترک طرح حمایت از خانواده و جوانی جمعیت گفت: با اینکه در همایش های ملی که در ارتباط با خانواده صورت گرفته، شهروندان این کشور گفته اند که علاقمند به ۳ فرزند و بیشتر هستیم ولی موانع زیادی وجود دارد که مردان به این خواسته قلبی شان نمیرسند.
وی افزود: ما سعی کردیم در این قانون با حمایت های اقتصادی، اشتغالی، ایمن، مالیاتی و همچنین تسهیلات آموزشی و فرهنگسازی، به خانواده ها کمک کنیم که چه در زمینه ازدواج فرزندانشان و چه فرزندآوری مورد حمایت ویژه قرار بگیرند.
بانکی اظهار داشت: این طرح قانون شده، مجلس تصویب کرده و شورای نگهبان هم تایید کرده و این هفته به دولت ابلاغ میشود که دولت هم برای اجرا ابلاغ کند.
رئیس کمیسیون مشترک این طرح با اشاره به منافع زیاد این طرح برای کشور که شامل ۷۴ ماده و حدود ۲۴۰ حکم می شود اظهار داشت: بخش زیادی از موادش را توانسیتم با مشاوره و متخصصان و گروههای مختلف برای این قانون قرار بدهیم که الحمدلله قانون نسبتاً جامعی برای حمایت از خانواده شد.
انتهای خبر/ر/