• امروز : چهارشنبه - ۱ اسفند - ۱۴۰۳
  • برابر با : 21 - شعبان - 1446
  • برابر با : Wednesday - 19 February - 2025
4

بیمه سلامت دستاورد انقلاب در حوزه عدالت اجتماعی است

  • کد خبر : 23176
  • ۲۲ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۸:۰۴
بیمه سلامت دستاورد انقلاب در حوزه عدالت اجتماعی است
مديرکل بیمه سلامت استان اصفهان گفت: دستاوردهای بیمه سلامت نقطه درخشان انقلاب اسلامی در تحقق عدالت اجتماعی و درمانی است.

محمد حسین صفاری مديرکل بیمه سلامت استان اصفهان در بازدید از نمایشگاه زاینده نور در غرفه ریاح نیوز در گفتگو با خبرنگار ریاح نیوز اظهار کرد: دستاوردهای بیمه سلامت نقطه درخشان انقلاب اسلامی در تحقق عدالت اجتماعی و درمانی است.

صفاری در این خصوص افزود: هدف از تاسیس سازمان بیمه خدمات درمانی که بعدها به نام بیمه سلامت تغییر نام داد، ایجاد یک چتر حمایتی درمانی برای تمامی اقشار جامعه به خصوص اقشار ضعیف از نظر مالی بود که به لطف خداوند و با همت و اراده مدیران و کارکنان خدوم این حوزه تا حد زیادی این هدف محقق شده است.

مديرکل بیمه سلامت استان تصریح کرد: اکنون به برکت انقلاب اسلامی تمامی افراد پنج دهک پایین جامعه، کلیه روستاییان و نیز ساکنان شهرهای زیر بیست هزار نفر، به صورت کاملا رایگان تحت پوشش بیمه سلامت قرار گرفته اند. همچنين توانخواهان تحت پوشش بهزیستی و مبتلایان به بیماری خاص و صعب العلاج نیز کاملا رایگان تحت پوشش این بیمه قرار گرفته اند.

وی با بیان اینکه بهترین خدمات به جامعه روستایی در حوزه بیمه سلامت و حمایت‌های درمانی ارائه می‌شود، تصریح کرد: به مرور، بسته‌های خدمتی زیادی برای جامعه هدف بیمه سلامت به‌ویژه روستاییان ارائه شد که قبل از پیروزی انقلاب اسلامی چنین خدماتی ارائه نمی‌شد و این از دستاوردها و برکات پیروزی انقلاب اسلامی است.

مديرکل بیمه سلامت استان با اشاره به تاسیس صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج گفت: با این حرکت عظیم که از سال ۱۴۰۱ عملیاتی شد، اکنون بیش از ۱۰۷ بیماری مورد حمایت ویژه بیمه سلامت قرار گرفته است و حتی درمان ۲۰ بیماری در مراکز درمانی دولتی صد درصد رایگان شده است.

وی افزود استان اصفهان در حمایت و پرداخت هزینه‌های درمان بیماری‌های صعب العلاج در رتبه اول کشوری قرار دارد. بر این اساس تاکنون برای حدود ۹۵هزار بیمار خاص و صعب العلاج در استان اصفهان بیش از ده هزار میلیارد ریال توسط بیمه سلامت پرداخت شده است.

صفاری حمایت از اجرای قانون جوانی جمعيت را یکی از رسالت های اصلی بیمه سلامت خوانده و گفت: در این خصوص اقدامات ماندگاری انجام شده که درمان رایگان کودکان زیر هفت سال در مراکز درمانی دولتی و نیز پوشش بیمه درمان ناباروری از بزرگترین این فعالیت ها می باشد.

پایان خبر / ۱۱

لینک کوتاه : https://riahnews.ir/?p=23176

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.