به گزارش ریاح نیوز، سردار احمدرضا رادان فرمانده کل انتظامی کشور در همایش تخصصی روسای پلیس مبارزه مواد مخدر سراسر کشور، اظهار داشت: ایام الله دهه فجر، ایام مبارک ماه رجب و یاد و خاطره شهدای گرانقدر انقلاب، دفاع مقدس و انتظامی و به ویژه شهدای عرصه مبارزه با مواد مخدر را گرامی می داریم و امیدواریم که همه اقدامات ما منجر به رضایت شهدا، خشنودی مردم و در پی آن خشنودی خدای بزرگ باشد و عرصه مبارزه با مواد مخدر یکی از محل هایی است که می تواند این رضایت معنوی را برای همه ما به همراه داشته باشد.
وی افزود: امروز دشمن به دنبال تهدیداتی برای کشور ما است؛ اولی تحریک گروه های تروریستی در اطراف ما نظیر جیش الظلم و انصار الفرقان و … و دیگری موضوع مواد مخدر است که می تواند آسیب های فراوانی به کشور ما وارد کند.
بالغ بر ۵۰۰ تن مواد در ۱۰ ماه امسال کشف شد
وی با بیان اینکه در همایش قبلی به مردم قول جمع آوری معتادین متجاهر در محله های شوش و هرندی را دادیم و آن را اجرایی کردیم، خاطرنشان کرد: هرگز آمار برای ما در این موضوع حائز اهمیت نبوده و فقط به حسی که مردم از این موضوع می گیرند توجه داریم هرچند بالغ بر ۵۰۰ تن مواد در ۱۰ ماهه امسال کشف و ضربات سنگین به باندهای بزرگ مواد مخدر وارد و عملیات های دستگیری سرشبکه ها انجام شده است.
رادان با بیان این که مردم به موادمخدر نیز همانند سرقت نگاه می کنند، خاطرنشان کرد: در موضوع سرقت فرماندهی انتظامی اقدامات بسیاری انجام داده و زمانی مردم آن را لمس می کنند که از آنها سرقت خردی صورت نگیرد؛ موادمخدر نیز همین گونه است مادامی که مردم با معتادین متجاهر مواجه و در محله های خود خرده فروشان را مشاهده می کنند هیچگاه ذهنشان به سمت اقدامات بزرگی که انجام می گیرد در این عرصه ها نمی رود.
فرمانده کل انتظامی کشور خاطرنشان کرد: در اجرای طرح ها باید همواره طرح مسئله به درستی انجام شود و هرگز نباید آن را به الزامات دیگر گره بزنیم تا بتوانیم در طرح های خود موفق عمل کنیم و موضوع معتادان متجاهر را که سال ها با آن مواجه بودیم، توانستیم این گونه حل کنیم.
رادان به محله های هرندی و شوش که زمانی محل فخر تهران بود، اشاره کرد و گفت: وقتی کلونی های معتادین در کنار هم قرار می گیرند چهره ای زشت از این منطقه مخابره می شود و در این میان افراد خیر با نیت خداپسندانه به این افراد غذا می دهند و بازارچه اوراق فروشان نیز در کنار آنها نیز محلی برای عرضه اقلام سرقت شده می شود و وجود خرده فروشان موادمخدر در این منطقه آنجا را به محلی برای زیست نامتعارف تبدیل می کند؛ در چنین شرایطی مردم از پلیس چه انتظاری دارند و چه قضاوتی خواهند کرد.
عالی ترین مقام انتظامی کشور به اجرای طرح جمع آوری معتادان متجاهر در مناطق مورد هدف در استان های همدان، خراسان رضوی و کرمان اشاره کرد و گفت: مردم از این اقدامات پلیس احساس امنیت بالایی می کنند و یک ترس در وجودشان از تکرار چنین چهره و قصه ای وجود دارد که باید تلاش کنیم و با خستگی ناپذیری این طرح را ادامه دهیم.
رادان با تقدیر از همه مسئولان، فرماندهان و کارکنانی که در اجرای این طرح، مقتدرانه عمل کردند، خاطرنشان کرد: وظیفه ای که مهم تر از جمع آوری معتادان از این مناطق است، تثبیت آن منطقه و رضایت مندی مردم است که امیدواریم با جدیت دنبال شود.
وی افزود: در موضوع مبارزه با موادمخدر باید به نحوی عمل شود که خرده فروشان به هیچ عنوان احساس امنیت نکنند و حتما باید ما سه حلقه عمده فروش، خرده فروش و مصرف کننده را با تمرکز بر خرده فروشان قطع کنیم.
باید تلاش کنیم تا کمپ ها و محل های نگهداری معتادان به کارگاه های تولیدی تبدیل شود
فرمانده کل انتظامی کشور به موضوع توانمندسازی بهبودیافتگان موادمخدر اشاره کرد و افزود: باید تلاش کنیم تا کمپ ها و محل های نگهداری معتادان به کارگاه های تولیدی تبدیل شود، چراکه این افراد پس از بهبودی نیازمند استقلال مالی هستند و در این زمینه تلاش می کنیم بتوانیم نیازمندی های سازمان خود را نیز از این کارگاه ها برآورده کنیم.
رادان با بیان این که در موضوع معتادین متجاهر نیازمند یک پنجره واحد هستیم و ای نقص را رفع کنیم، اضافه کرد: در یک منطقه بررسی شده که یک معتاد متجاهر پس از ۱۰ بار دستگیری و تحویل به مراجع ذیصلاح مجددا رها گشته و به عنوان معتاد متجاهر شناخته نشده است.
در موضوع معتادان متجاهر شاخص ما ارائه آمار نیست
وی خاطرنشان کرد: از دو روز آینده تیم های بازرسی به سراسر استان ها اعزام خواهند شد تا بررسی کنند معتاد متجاهری در شهر دیده می شود یا خیر و به هیچ عنوان در این موضوع شاخص ما ارائه آمار نیست و اگر تیم های ما مشاهده کنند در استانی ۱۰۰ هزار دستگیری داشته و در شهر مجددا معتاد متجاهری وجود دارد و در استانی ۵ نفر دستگیری و هیچ معتاد متجاهری مشاهده نشود از نظر ما این استان موفق عمل کرده است.
عالی ترین مقام انتظامی کشور در ادامه با تاکید بر اشرافی اطلاعاتی در مرزها عنوان داشت: اشراف اطلاعاتی مقدم بر اقدام عملیاتی است و این کار را باید با روش ها و توانمندی های مختلف در آن سوی مرزها نیز با قوت دنبال کنیم.
رادان افزود: شناسایی اموال قاچاقچیان و تحصیل مال نامشروع این افراد باید در دستور کار قرار گیرد و هنگام دستگیری این اموال نیز به مراجع قضائی گزارش شود.
اقدامات فرهنگی نباید مغفول بماند
وی با بیان این که اقدامات فرهنگی هیچگاه نباید در اقدامات عملیاتی و اطلاعاتی مغفول بماند، گفت: امروز باید آگاه سازی های بیشتری در راستای عملیات روانی و جلوگیری از آسیب هایی که برخی موادمخدر صنعتی در بین جوانان رواج یافته صورت گیرد.
فرمانده کل انتظامی کشور با تاکید بر مبارزه جدی و توامان با قاچاقچیان موادمخدر خاطرنشان کرد: افرادی که به روی ماموران قانون آن هم برای حمل موادمخدر سلاح می کشند قطعا با حکم قانون از پای در می آیند.
گفتنی است، در این همایش از تعدادی از خانواده های شهدا عرصه مبارزه با موادمخدر توسط فرمانده کل انتظامی کشور تقدیر شد.
پایان خبر/