به گزارش ریاح نیوز ، اکبر پیرستانی دبیر علمی کنفرانس اصفهان در این جلسه که با حضور رئیس کمیسیون کشاورزی، سلامت، آب و محیط زیست اتاق بازرگانی اصفهان برگزار شد،عنوان کرد: جشنواره گیاهان دارویی از ١٠ الی ١٣ آبان از طرف معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار خواهد شد.
وی ضمن تاکید بر ضرورت حضور قدرتمند استان اصفهان در این جشنواره با توجه به پتانسیلهای موجود در این زمینه تصریح کرد: شرکتهای بزرگ و معتبری که توانایی حضور مستقل در این برنامه را دارند میتوانند از طریق نشانی https://ecii.ir ثبت نام کنند.
وی از ارایه درخواست تخصیص فضای ٨٠ مترمربعی برای حضور مراکز دانشگاهی و کوچک در این جشنواره خبر داد و خواستار مشارکت حداکثری تمامی نهادهای حاکمیتی، دانشگاهها و اتاق بازرگانی برای هر چه باشکوهتر برگزار شدن این برنامه شد.
پیرستانی افزود: در این جشنواره آخرین دستاوردهای شرکتها و محصولات دانش بنیان، ابزارهای تامین مالی و سرمایه گذاری، برنامههای توسعه بازار بینالملل، انتقال و تجاریسازی فناورهای توسعه یافته در سیستم دانشگاهی و پژوهشی، دستاوردهای مرتبط با استان و ظرفیتهای استانی، فروش داروهای گیاهی و فراوردههای طبیعی و راهاندازی سلامتکده طب سنتی ایرانی ارایه خواهد شد.
دانشیار دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان تصریح کرد: ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بر تعریف کلان طرحی برای استفاده حداکثری از پتانسیلهای ملی و استانی در این زمینه تاکید دارد.
جلال عباسیان، عضو دبیرخانه ستاد گیاهان دارویی و طب سنتی ایران نیز در این نشست با بیان اینکه برای استانهای حاضر در جشنواره در حدود ٤٠ متر فضا در نظر گرفته شده است، تصریح کرد: با این وجود این مساحت برای ١٠ استان دارای بیشترین پتانسیل در حوزه طب سنتی و گیاهان دارویی که شامل اصفهان نیز میباشد، امکان افزایش تا ٨٠ متر خواهد داشت.
در ادامه این نشست نیز توضیحاتی در خصوص کنفرانس بینالمللی نوآوری و فناوری تولید و فراوری گیاهان دارویی که با همکاری اتاق بازرگانی اصفهان و دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان برگزار خواهد شد، ارایه گردید. همچنین عنوان شد محورهای همایش شامل مباحث نوین و فن آورانه در تولید و مدیریت گیاهان دارویی با استفاده از خاک و سیستم هیدروپونیک، مباحث نوین در فراوری گیاهان دارویی و معطر، کاربرد گیاهان دارویی در تغذیه و سلامت دام و طیور، طراحی، بازاریابی و بسته بندی گیاهان دارویی، بیوتکنولوژی و کشت بافت گیاهان دارویی، مدیریت آفات و بیماری ها و مکانیزاسیون گیاهان دارویی می باشد. گفتنی است این کنفرانس ١٦ و ١٧ آذر برگزار خواهد شد و مهلت ارسال مقالات ١٥ آبان است.
روح الله میرزاامیری مدیر امورکمیسیونهای اتاق بازرگانی اصفهان و دبیر منطقه ویژه علم و فناوری استان اصفهان نیز افزوده شدن مباحث بازرگانی، صادراتی، جذب سرمایهگذاری خارجی و تولید مشترک در محورهای همایش گیاهان دارویی را ضروری عنوان و تصریح کرد: از این طریق میتوان بهرهبرداری لازم را برای تامین شرکای خارجی در این زمینه انجام داد.
وی با تاکید بر اینکه برگزاری نشستها و وبینارهایی پیش از برگزاری این رویداد در برگزاری هر چه بهتر آن حایز اهمیت است گفت: برای رفع مشکلات حوزه گیاهان دارویی می توان، مسایل را در جلسات شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان طرح و پیگیری نمود.
انتهای خبر/