به گزارش ریاح نیوز، سرهنگ حسین تُرکیان رئیس پلیس آگاهی استان اصفهان بیان داشت: يكی از جرايمی كه امروز به دغدغه ای برای مردم و مسئولان تبديل شده، جرم سرقت است و به همین منظور از سال گذشته با تدابیر فرمانده کل انتظامی کشور طرح های ضربتی مبارزه سارقان به ویژه مقابله با باندهای سرقت به صورت خاص و هدفمند در دستور کار قرار گرفت.
وی در ادامه ۳ عنصر سارق، اموال مسروقه و مالخر را به عنوان مثلث شوم جرم سرقت برشمرد و گفت: مالخران مهمترين عامل ترغيب سارقان برای ارتكاب سرقت هستند، زيرا اگر سارق جايي را براي فروش اموال مسروقه نداشته باشد دست به سرقت نمی زند.
رئیس پلیس آگاهی استان اصفهان با بيان اينكه معامله اموال مسروقه تحت هر عنوانی جرم است و برای این جرم نیز مجازات سنگينی پيش بينی شده، گفت: پلمب واحد صنفی، لغو پروانه كسب و در صورت تكرار قرار گرفتن در ليست سياه مجرمان از جمله تدابيری است كه پلیس آگاهی برای برخورد با مالخران در دستور کار قرار داده است.
سرهنگ تُرکیان از اجرای طرح های ویژه و ضربتی به منظور برخورد قاطع مالخران خبر داد و گفت: به همین منظور طرح شناسنامه دار كردن صنوف خريدار اموال دست دوم هم در دستور کار قرار گرفته است.
این مقام انتظامی خاطر نشان کرد: متصديان این واحدها می بايست در صورت خريد اموال دست دوم مشخصات كامل فروشنده و اموال خريداری شده را در دفتر مخصوص ثبت كنند زيرا در غير اين صورت اگر اموال مسروقه ای در واحد صنفی آنها كشف شوند هيچ توجيهی از آنان قابل قبول نبوده و به عنوان مالخر اموال مسروقه دستگير می شوند.
رئيس پليس آگاهی استان با تاکید بر اینکه اوراق كردن خودرو بدون مجوز قانونی ممنوع است و پليس با كسانی كه اقدام به اين كار كنند برخورد خواهد كرد، گفت: به واحد های صنفی توصيه می کنیم از خريد اموالی كه احتمال سرقتی بودن آن را می دهند خودداری كرده و در صورت مواجه با کسانی که قصد فروش اموال مشکوک به سرقتی را دارند موضوع را از طريق شماره تلفن ۱۱۰ به پليس اطلاع دهند.
پایان خبر/