به گزارش ریاح، مهران قربانی معاون حمل و نقل سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای کشور در حاشیه نشست هم اندیشی با تشکل های صنفی حمل ونقل کالا استان اصفهان اظهار کرد: بخش حمل ونقل جاده ای در ایران از جایگاه و اهمیت ویژه ای در توسعه اقتصادی و اجتماعی کشور برخوردار است.
بخش حمل و نقل جاده ای با وجود تمام مشکلات، بدون وقفه در خدمت مردم و اقتصاد کشور است و عملکرد همه فعالین این بخش از جمله حمل و نقل بیش از ۴۵۰ میلیون تن کالا در ده ماهه گذشته با رشدی بیش از ۶ درصد نسبت به دوره مشابه در سال گذشته، قابل تقدیر می باشد.
هدف از برگزاری این جلسه، گفت وگو درباره مسائل روز حمل ونقل جاده ای است و
در این جلسات تلاش می کنیم به مسائل و موضوعات از دریچه نگاه رانندگان و فعالان این بخش بنگریم و راهکارهای مناسبی برای خدمت رسانی بهتر پیدا کنیم.
بر اساس این گزارش با حضور معاون حمل ونقل سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای، مدیرکل دفتر حمل و نقل کالا و مدیرکل دفتر حقوقی و تدوین مقررات این سازمان در جمع اصناف حمل و نقل کالای استان اصفهان ، توقف ناوگان حمل ونقل کالا در مرزها، موضوعات مرتبط با بخش های انتظامی در جاده های کشور، موضوعات مرتبط با بحث نرخ تن بر کیلومتر و سیستم اعلام بار آنلاین، مهمترین موضوعاتی بود که مورد بررسی قرار گرفت.
درخصوص مشکل توقف ناوگان در مرزها، راهکار مناسبی در وزارتخانه متبوع مصوب شده و در دست پیگیری است و با اجرای طرح پس کرانه های مرزی و بیرون کشیدن فعالیتهای غیر ضرور از مرزها، مشکلات تا حدود زیادی مرتفع خواهند شد.
از پیشنهادات فعالین بخش حمل ونقل کالا در بهبود امور تعرفه های حمل و نقل کالا بر مبنای تن بر کیلومتر استقبال می کنیم و برای ارتقای سیستم نرخ گذاری تن بر کیلومتر و توازن هرچه بهتر آن در مبادی و مقاصد مختلف در کل کشور تلاش می کنیم.
همچنین در رابطه با اجرای طرح اعلام بار مجازی در پایانه های حمل و نقل کالا، سیاست اصلی ما در بخش حمل ونقل کالا و مسافر استفاده حداکثری از فناوری اطلاعات و سیستم های حمل ونقل هوشمند است.
سیستم های اعلام بار مجازی به صورت غیر متمرکز و به صورت استانی در کل کشور آغاز شده است، این طرح به صورت پایلوت از حدود دو هفته گذشته در شهرستان لنجان و در شهر زرین شهر آغاز شد و خوشبختانه نتایج بسیار خوبی از جمله رضایتمندی کاربران آن به همراه داشته است که تجربه موفقی پس از اجرای طرحی مشابه در بندر بوشهر محسوب می شود. در این طرح ، راننده به راحتی و بدون لزوم حضور فیزیکی در سالنهای اعلام بار، نسبت به انتخاب بار مورد نظر خود به راحتی اقدام می نمایند.
نظارت راهبردی بر سامانه های اعلان بار مجازی بر عهده سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای کشور و نماینده آنها در استانها خواهد بود، به تشکل های صنفی شرکت های حمل ونقل کالا و رانندگان نیز به منظور نظارت بر روند اجرای این سیستم دسترسی های لازم ارائه می شود.
انتهای خبر/