• امروز : سه شنبه - ۴ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : 15 - شوال - 1445
  • برابر با : Tuesday - 23 April - 2024
4
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان:

بدنبال ارتقای کیفیت نان هستیم

  • کد خبر : 3720
  • ۱۷ دی ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۹
بدنبال ارتقای کیفیت نان هستیم
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان گفت: نانوایان این استان باید با اتخاذ رویکرد مشتری مداری، نان را براساس نظر آنان ارائه دهند چرا که ما بدنبال ارتقای کیفیت آن هستیم.

به گزارش ریاح، حسن قاضی عسگر معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان در حاشیه کارگروه آرد و نان گفت: از نانوایان می‌خواهیم برای نان‌های یارانه‌ای نوع اول تافتون از کنجد استفاده نکنند و نان را به صورت مصوب و با وزن مشخص به مشتری تحویل دهند.
گندم یارانه‌ای با ۲ نرخ ۶۶۰ تومان(آرد یارانه‌ای نوع اول)و ۹۰۰ تومان(آرد یارانه‌ای نوع دوم) به فروش می‌رسد.

در شهرستان اصفهان بیشتر از آرد یارانه‌ای نوع دوم و در شهرستان‌های اطراف از آرد یارانه‌ای نوع اول استفاده می‌شود.
شهروندان در صورت مشاهده تخلفات نانوایی‌ها به سامانه ۱۲۴، بازرسی اصناف و تعزیرات حکومتی اطلاع دهند همچنین با متخلفان به شدت برخورد می‌شود.
سال گذشته قیمت نان در اصفهان افزایش نیافت اما در آبان ماه سال جاری به دنبال افزایش هزینه‌های نانوایان و اعتراضات آن‌ها پس از اقدامات کارشناسی نرخ تمام شده نان ۲۰ تا ۳۲ درصد افزایش قیمت داشت.

در زمان حاضر برنامه‌ای برای افزایش قیمت نان وجود ندارد، اکنون به دنبال ارتقا کیفیت نان هستیم.
حدود سه هزار و ۲۰۰میلیارد تومان یارانه آرد و نان به استان اصفهان تعلق می‌گیرد.
آرد یارانه‌ای نوع اول به نانوایی‌های سنگک پز ارائه نمی‌شود بلکه با آرد یارانه‌ای نوع دوم پخت می‌کنند.
اخیرا حدود ۱۳ نانوایی سنگک پز به صورت آزادپز مجوزگرفتند.

انتهای خبر/

لینک کوتاه : http://riahnews.ir/?p=3720
  • ارسال توسط :
  • منبع : اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری اصفهان
  • 179 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.